Що подивитися у жовтні 2024? ТОП нових серіалів місяця

Сьогодні,   11:27    65

Осіння погода, дощ і вітер — як мінімум три причини для перегляду серіалів осені. У жовтні 2024 ви точно знайдете, що подивитися. З кожним епізодом серіалів із нашої добірки будете розгадувати таємниці, переосмислювати цінності, сміятися з жартів і саркастичних ситуацій: обирайте, на яку першу серію будете чекати!

1. «Куди зникла Ванда» (“Where’s Wanda?”), 2 жовтня

У дуже милому передмісті в Німеччині родина Клаттів переживає горе: зникла їхня дочка Ванда. Та, схоже, правоохоронці не викладаються на всі 100%, аби знайти дівчину. Батьки Ванди починають власне розслідування й перебирають усіх підозрюваних поміж сусідів.

Ексцентричні детективи-аматори встановлюють жучки, проводять стеження й допитують свідків. Чи не кожному жителю містечка є що приховувати від сторонніх очей.

2. «Франшиза» (“The Franchise”), 6 жовтня

Коли ми дивимося 25-серію чергової франшизи про супергероїв, навіть не уявляємо роботу в поті чола знімальної групи. Кожен член команди бореться із власними психологічними проблемами й сумнівами. Фільми уже дуже набридли глядачам, точаться сварки з режисерами, допікають випробування під час знімального процесу і нереальні забаганки від зіркових акторів. Увесь цей хаос доведеться приборкувати команді.

Останні новини:  Експерти перерахували неочевидні причини появи прищів на обличчі

Саркастичний серіал про фільм, приречений на невдачу, — не то пародія, не то сміх крізь сльози про безліч франшиз сучасності.

3. «Солоденька» (“Sweetpea”), 10 жовтня

Головна героїня Ріаннон довгий час лишається в тіні на роботі, її не помічають, ігнорують та не цінують у колі однолітків усе життя. Дівчина — справжня сіра мишка.




Після нападу на неї на вулиці Ріаннон змінюється й «вибухає» негативними емоціями. Із ролі жертви вона перетворюється на жорстоку вбивцю, яка вистежує кривдників за створеним списком.

4. «Правдива терапія» (“Shrinking”), 16 жовтня, 2 сезон

Той момент, коли психотерапевту важливо мати власного психотерапевта. Бо через депресію після смерті дружини Джиммі порушує будь-які кордони етики. Він прямо виплескує будь-які думки пацієнтам, і усе це впливає на десятки життів та на власний міні світ спеціаліста.

Останні новини:  Точки довіри: як налагодити спілкування з коханою людиною

У другому сезоні комедія, драма й реальність знову змішаються в незвичайному методі терапії від Джиммі.

5. «Дисклеймер» (“Disclaimer”), 11 жовтня

Під світлом софітів журналістка Кетрін Рейвенскроф має успішне життя, престижні нагороди, гарні стосунки із чоловіком і сином. Але все змінює книга від невідомого відправника, у якій розкривають секрети та дістають скелети з шафи письменниці. Яким чином героїнею ще не виданої книги «Ідеальний незнайомець» є сама Кетрін?

Знати про ці події могла тільки одна близька людина письменниці, яка давно померла. У кожному з семи епізодів напруга й параноя тільки наростатимуть.

6. «Американські історії жаху» (“American Horror Stories”), 15 жовтня, 4 сезон

Культовий серіал від Раяна Мерфі та Бреда Фелчака традиційно вийде до Хелловіну. У 4 сезоні нас чекають 5 нових історій жахів. Яких саме? Анонсів чекати не варто, бо творці антології розкриють карти одразу в серіалі. Кожна серія не пов’язана з іншими за сюжетом чи локаціями.

Останні новини:  Як і де зберігати парфуми, щоб аромат розкривався на шкірі в первозданному вигляді, а парфуми жили довше

7. «Суперники» (“Rivals”), 18 жовтня

Що приховує зовнішній лоск і багатство родин привілейованого класу з графства Ратшир? Усе вийде на поверхню під час змагання двох нащадків аристократичних родин. Спортсмен та член парламенту, ловелас Руперт Кемпбелл-Блек та керівник телеканалу лорд Тоні Беддінгем продовжують давню ворожнечу їх сімейств, що сильно впливає на телебачення.

Серіали жовтня 2024 року відкривають лаштунки життя аристократичних сімей, письменниці, зйомок кіно, роботи психотерапевта й десятків звичайних людей, які мають не менш цікаві й трагічні долі. Цього місяця чекаємо на вихід багатьох крутих фільмів, та між походами до кінозалів знайдіть трохи часу для перегляду серіалу.



vsviti.com.ua