Син Віктора Павліка в Америці себе не стримує – обіймається з двома

Сьогодні,   18:30    596

Кажуть, що яблуко від яблуні далеко не падає. Знаючи, наскільки слабкий до жіночок Віктор Павлік, можна очікувати й від його нащадків подібних витівок. Первісток Олександр, схоже, підтвердив тезу.

Старшому сину Віктора Павліка вже 40 років. Олександр завжди підкреслював, що не такий як батько. Мовляв, одружився один раз і назавжди. Та свіже фото, яке виклав зірковий нащадок в мережу Інстаграм, схоже, цю тезу спростовує.

Олександр Павлік обіймає відразу двох молодих дівчат. Причому лише вони повернені обличчями до камери, а сам артист стоїть спиною, розпростерши руки для обіймів. Якщо дивитися на нього ззаду, бачимо вилитого Віктора Франковича, тільки трішки молодшого.

Останні новини:  Мадонна епатувала модну Італію зухвалими луками

Манери в сина теж батькові. Обійняв юнок за плечі, міцно притиснувшись всім тілом. Ті теж скромно поклали руки старшому товаришу на спину, певно, зніяковіли від подібного напору. Олександр відзначив:

“Прекрасний вихідний! Відзняли нове відео наших Зірок”.

Отже, це Вікторович обіймається з майбутніми артистками. Павлік-молодший хоч і хизується одним-єдиним шлюбом, але в деяких грішках все ж був помічений. З Олесею 19-річний Сашко познайомився, ще коли жив у Горішніх Плавнях.

Вона була старша на 10 років, тому весь час відшивала молодика, але він наполіг на своєму. За рік дівчина, що вже мала сина від попередніх стосунків, здалася. Вони стали подружжям.

Останні новини:  Фронтмен Måneskin пристрасно поцілував дівчину на червоній доріжці

Та слава, яку здобув Олександр Павлік після участі в “Х-факторі”, збила молодика с пантелику. Він закрутив шури-мури з танцівницею Анною Олефіренко. Благовірна про зраду дізналася з газет і хотіла виставити перелюбця за двері, та йому якось вдалося замиритися з дружиною.

Нині вони всією родиною разом зі спільним сином Давідом мешкають у техаському місті Остін. Там у Павліка-молодшого є рок-гурт та школа для юних талантів. Певно, саме з випускницями Rock Garage Олександр так затято й обіймається, допоки поряд немає Олесі.





odnaminyta.com

Останні новини:  47-річна Лідія Таран перелічила свої досягнення за час життя у Франції