Оля Полякова кардинально змінила імідж та вкоротила своє довжелезне волосся

Сьогодні,   17:30    939

45-річна співачка Оля Полякова вирішила кардинально змінити свій образ і обрізала довге волосся. Прихильники співачки запевняють, що з новою стрижкою вона виглядає молодше.

Українська співачка Оля Полякова на сцені вже 15 років. Весь цей час вона не наважувалась на кардинальні зміни у своєму образі. Довгонога блондинка з довгим волоссям та яскравим макіяжем – саме такою запам’ятали Полякову її прихильники.

Звісно, в кліпах та навіть на концертах Полякова іноді приміряла перуки, чим змінювала свій образ. Вона була і брюнеткою, і з короткою стрижкою та рожевим волоссям. Та це все були лише перуки, з власним волоссям співачка не експериментувала.

Останні новини:  Ольга Фреймут показала, яким було її життя 10 років тому

Та на днях Оля Полякова вирішила кардинально змінитися. Співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відео, де предстала з новою зачіскою. Оля відрізала своє довге волосся і зробила каре. Своє недовге волосся співачка трохи підкрутила.

Нова зачіска додала свіжості образу Полякової і певної романтичності. Олі дуже пасує така довжина волосся. Користувачі Мережі засипали співачку компліментами в коментарях.

Останні новини:  Бейонсе жорстоко рознесли хейтери на тлі скандалу з P. Diddy

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Як вам гарно з цією зачіскою!”;
  • “Аж помолодішали з цією зачіскою”;
  • “Вау! Дуже гарно”;
  • “Яка красуня! Нова зачіска вам неймовірно пасує”.

Варто відзначити, що Оля Полякова завжди дуже бережно відносилася до власного волосся. На своїх концертах та на зйомках співачка завжди знаходиться у перуці, яка повністю ідентична з її власним волоссям. Річ у тім, що Полякова не хоче, щоб перукарі вкладали її власне волосся: накручували його на плойку, вирівнювали, фіксували лаком та інше, адже всі ці маніпуляції можуть нашкодити якості волосся.

Останні новини:  Бенедикт Камбербетч може повернутися до ролі Шерлока

Також співачка підібрала якісний домашній догляд за своїм волоссям і час від часу робить салонні процедури. Саме тому волосся співачки виглядає ідеальним, як з картинки.


odnaminyta.com