Дочка Вілліса запостила милі фото з ним з вічного архіву

Вчора,   20:30    250

Молодша дочка голлівудського актора Брюса Вілліса від першого шлюбу з Демі Мур поділилася у соціальних мережах новими фотографіями свого знаменитого батька. 30-річна Таллула віддала шану своєму 69-річному батькові, який бореться з лобово-скроневою деменцією.

«Люблю цього хлопця»: дочка Вілліса запостила милі фото з ним «з вічного архіву»

«Гей, я так сильно люблю цього хлопця, і відчувати почуття — це нелегко, але я така вдячна за те, що дозволяю їм текти через мене зараз, а не відключатися від них!» — написала вона в підписі.

Вона додала, що знімки були «з вічних архівів», тому неясно, коли саме вона і Брюс позували на камеру. На першому зображенні Вілліс цілує свою спадкоємку в потилицю, ніжно обіймаючи її за плечі. Далі у добірці йде селфі за столом із тарілкою супу та фото, на якому Таллула переглядає книгу, на сторінках якої її батько.

Нагадаємо, що про діагноз лобно-скроневої деменції у актора «Міцного горішка» повідомила його друга дружина Емма Гемінг Вілліс у лютому 2023 року. Ця заява прозвучала майже через рік після того, як стало відомо, що у Брюса діагностували афазію, через яку він вирішив піти з кіно.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от tallulah willis (@buuski)





lady.kyiv.ua

Останні новини:  Як виглядають старші доньки квартальної пари Олени Кравець і Євгена Кошового