Volkswagen Taigun перетворився на пікап

Сьогодні,   18:00    284
Кросовер Volkswagen Taigun зазнав трансформацій та перетворився на пікап з дуже великим звисом.

Skoda вже має досвід студентських робіт зі створення унікальних автомобільних проектів. Можна згадати кемпер Roadiaq або кабріолет Skoda Rapid, які були представлені минулого року. 

Новий проект знову був розроблений в Індії й тривав майже дев’яти місяців. Він був реалізований місцевою дочірньою компанією Skoda Auto Volkswagen в Індії в рамках проекту «Студентський автомобіль», який підтримується урядовою програмою «Skill India». 

Останні новини:  Skoda презентувала тизер нового Elroq

Volkswagen Taigun pickup

Студенти-мехатроники працювали над компактним пікапом під керівництвом команд Skoda та VW в Індії. Пікап був розроблений не з нуля, а запозичив багато деталей із існуючих моделей. 

Фактично він базується на двох автомобілях: кросовері Taigun і седані Virtus. Для контролю витрат, учасники проекту мали використовувати якомога більше доступних компонентів. Отже, довелося піти на певні компроміси, щоб поєднати все разом. 

Volkswagen Taigun pickup

Однак не все було взято з цих двох автомобілів, оскільки нові деталі потрібно було надрукувати на 3D-принтері, щоб об’єднати запозичені компоненти. Для позашляхового вигляду студенти додали рами, розширювачі крил і багато пластикового покриття кузова. Крім того, пікап їздить значно вище завдяки ліфту підвіски та несе світлодіодну панель на даху. В інших місцях він має ефектну графіку кузова разом із масивними шинами на колесах. 




Оскільки проект був реалізований на базі кросовера з чотирьома дверима, для монтажу багажника довелося імпровізувати. Він стирчить набагато більше, ніж повинен. На зображенні нижче можна також побачити пікап Saveiro для Південної Америки, який також базується на автомобілі, але він набагато краще виконаний та не має такої незручної задньої частини. 

Останні новини:  Mercedes-Benz може позбутися частини своїх кросоверів: названо моделі та причину

Як й минулорічний чотиридверний кабріолет, розробка індійських студентів також не потрапить у виробництво. 

Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen


motorcar.com.ua