Кейт Бекінсейл звинуватила масажиста в сексуальному насильстві

Сьогодні,   11:30    396

Сеанси масажу у самоназваного цілителя Ніка Абрамовича обернулися для Кейт Бекінсейл неприємнностями. Пройшовши два сеанси з трьох, Кейт зіткнулася з неналежною поведінкою з боку практика. За словами джерел із близького оточення зірки, на яких посилається видання Page Six, Абрамович нібито вчинив сексуальне насильство та завдав побоїв актрисі. У свою чергу актриса не вважала за потрібне платити за його роботу. А це обумовлені 2700 доларів за весь курс.

5236_2.jpg (28.67 Kb)

«Соматичний травматолог» Нік Абрамович добре обізнаний про те, чому його рахунок не було сплачено. Він знає це, тому що отримав листа від адвоката Кейт Бекінсейл, Марті Сінгера», — пояснила прес-секретар актриси виданню, додавши, що сама Кейт «не може обговорювати це питання, тому що його розслідує поліція Лос-Анджелеса».

Останні новини:  "Вага не тішить, але візуально вже трохи краще": Верба в обтислому луці показала фігуру через 1,5 тижня після пологів

Сам Абрамович звинувачення на свій рахунок заперечує: його клієнти завжди «повністю одягнені», а його сеанси — це в основному розтяжка, звукова терапія і робота з диханням. Більше того, сама Кейт відгукувалася про практику із захопленням. А третій сеанс скасувала лише через проблеми зі здоров’ям. Підтвердження тому — листування Абрамовича з асистенткою зірки. Після кількох невдалих спроб з’ясувати, на який день перенести актрису і коли буде сплачено його рахунок, Абрамович вийшов у соцмережі, де опублікував копії цих електронних листів з проханням повернути гроші. На що відразу отримав лист від адвоката зірки, Джорджа Шохета:

«Я пишу від імені моєї клієнтки, Кейт Бекінсейл, з приводу вашої протиправної поведінки, — йдеться в повідомленні, отриманому ексклюзивно Page Six. — Ви скоїли сексуальне насильство і завдали побоїв моєму клієнту. Ви не маєте права вимагати будь-якої оплати від мого клієнта на підставі вашої поведінки. Забігаючи вперед, ми вимагаємо, щоб ви припинили всі контакти з моєю клієнткою та її помічницею і щоб ви направляли будь-які майбутні повідомлення до мого офісу».

Останні новини:  Хейлі Бібер змінила імідж після народження сина

Наразі цей інцидент знаходиться на ранніх стадіях розслідування департаментом поліції Лос-Анджелеса. Жодній зі сторін звинувачення поки що не пред’явлено.


bilshe.com