Єлизавета Юрушева привітала сина з 17-річчям і пригадала, як стала мамою в 19

Сьогодні,   14:00    723

Новоспечена дизайнерка Єлизавета Юрушева 30-го вересня святкує 17-річчя свого материнства. У її первістка Даніеля день народження.

З цього приводу багатодітна мама пригадала, як у 19 років народила сина, здивувалася, як швидко минув час і яким доросли уже став її хлопчик.

Зворушливий пост і фото з Дені Ліза запостила в Instagram.

Юрушева з сином

Син давно вищий за свою мініатюрну маму

«Мій милий хлопчик, сьогодні тобі виповнилося 17! Я не можу повірити, як швидко пролетів час. Мені було лише 19, коли ти з’явився в моєму житті, і з моменту твоєї появи я зрозуміла, що таке справжнє щастя. Я казала тобі, коли ти був маленьким, що полетіла би заради тебе навіть на Місяць, і, чесно кажучи, я все ще б зробила це — тільки скажи!», — зазначила 36-річна Юрушева.

«Ми завжди все робили разом, і це трохи смішно, але таке відчуття, що ми виросли пліч-о-пліч. З тобою я відкрила справжнє значення любові. Ти не просто мій син, ти мій найкращий друг, мій «партнер у злочинах» та моя найбільша гордість.

Останні новини:  Сергій Жадан робить рекламу шоу Холостяк через Павла Зіброва

А тепер подивись на себе — такий дорослий, такий гарний і такий високий! Клянусь, я кліпнула очима, і раптом ти став практично дорослим. Трохи страшно, як швидко минув час, але яким би великим ти не став, ти завжди будеш моїм маленьким хлопчиком», — написала Ліза.

Єлизавета Юрушева з сином Даніелем

Як відомо, Даніеля Єлизавета народила від свого першого чоловіка-іноземця

Останні новини:  Мадонна в Лондоні посвітила ніжками у стильному total black і притулилася до свого хлопця для фото

«Дякую, що вибрав мене своєю мамою (серйозно, хороший вибір!). Я надзвичайно вдячна Всесвіту за тебе. Я бажаю тобі лише щастя, міцного здоров’я та свободи втілювати свої мрії. І не хвилюйся, я завжди буду тут, за одним телефонним дзвінком, готова підтримати тебе, збентежити і розсмішити — все, що тобі потрібно!», — запевнила Юрушева.





pravda.com.ua

Останні новини:  Фанати Гаррі Поттера зібралися біля Гоґвортсу, щоб вшанувати пам'ять Меггі Сміт