Ектор Хіменес-Браво показав, яку б сім'ю мав із жінкою-колумбійкою

Сьогодні,   08:30    532
Ектор Хіменес-Браво показав, яка жінка господарює в нього на кухні. А також, що йому доводиться готувати, щоб його жіночка була всім задоволена.

Усім відомий український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен та суддя проєкту “МастерШеф” на телеканалі СТБ Ектор Хіменес-Браво оприлюднив жартівливе відео. Він показав, якою б була його історія кохання з жінкою на ім’я Сенйора. І сам же зіграв роль цієї жіночки одягнувши смішну перуку. Відео всієї цієї пригоди головний кухар України виклав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Суддя проєкту “МастерШеф” уявив, що він роками має дружину, такого ж, колумбійського походження, як і він сам. І що вони вже прижилися разом настільки, що в них відбувається все те, що і в звичайних сім’ях. Насамперед, Сенйора почала діставати його тим, чи пам’ятає він про те, який сьогодні день. Ектор почав згадувати, щоб це могло бути. У його голові промайнули такі варіанти, як: “сьогодні вівторок”, “день сміху”, “день народження тещі”, “день собака”. Сенйора розізлилася на все це, повідомила, що “сьогодні день дурня (натякнувши йому, що дурень то він сам)”. Потім грюкнула дверима та вийшла геть.

Останні новини:  Сальма Гаєк з'явилася на показі Valentino у ліловому луку

Коли Ектор Хіменес-Браво подумав активніше, але так і не згадав, що за день сьогодні. Натомість, він вирішив приготувати крок месьє. І можливо нагодувати і догодити цим свою кохану жінку. Для цього йому знадобиться чотири скибки хліба, 100 грам шинки, 100 грам сиру, 300 грам молока, 30 грам пшеничного борошна, 30 грам вершкового масла та мускатний горіх.




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Для того, аби зробити соус Бешамель суддя “МастерШеф” для початку добре прогрів борошно до золотого кольору. Додав туди вершкове масло і все це дуже добре перемішав до однорідної маси. У все це Ектор по трохи почав додавати молоко і по-трішки перемішувати. Краще всього збивати все це вінчиком. Після – приправити сіллю, перцем та мускатним горіхом. Хліб Ектор нарізав скибочками. У самому кінці він виклав хліб шарами, на нього наніс соус Бешамель, зверху поклав шинку, сир, знову хліб, соус Бешамель, сир. Випікати все це потрібно у плиті в режимі “випічка”.

Останні новини:  45-річний Віктор Бронюк отримав чиновницьку посаду, але не в Києві