45-річний Віктор Бронюк отримав чиновницьку посаду, але не в Києві

Сьогодні,   15:00    675

На деякий час Віктор Бронюк зник з шоубізу, перебуваючи в лавах ЗСУ. Та тепер знову з’явився. З новими силами взявся за діло. Отримав керівну посаду й дає концерти зі своїм гуртом «ТіК».

Віктор Бронюк має педагогічну освіту й диплом історика. Та про першу професію давно забув, бо на часі зовсім інші виклики й турботи. Від початку повномасштабної агресії Віктор Бронюк став на захист країни. До травня 2023-го служив у 120 бригаді Вінницької тероборони. Після чого демобілізувався. Причини – особисті.

Останні новини:  Анна Саліванчук розсекретила свою вагу і зізналася, на скільки хоче ще схуднути

У батька музиканта стався інсульт, і він потребував постійного догляду. А оскільки чоловік мав інвалідність 1 групи, то син повернувся до цивільного життя, щоб доглядати за найближчим родичем.
Тепер допомагає армії, даючи благодійні концерти. Окрім цього, Бронюка у серпні призначили на посаду директора Вінницької філармонії. Пан Віктор пообіцяв докласти чимало зусиль до розвитку культури у своєму рідному регіоні. Новостворений очільник хоче й усталені традиції зберегти, і привнести щось нове, сучасне, що відповідає реаліям сьогодення.
Нова посада не завадить музиканту продовжити писати нові пісні та виступати. Зокрема, вже у листопаді “ТіК” виступатиме в Ірландії. Окрім цього, Віктор Бронюк спробував себе в новому амплуа – став актором. Знявся у серіалі “АТП “Рапід”. Мова у багатосерійній стрічці йде про далекобійників, які під час війни доставляють вантажі в будь-які куточки країни.

Співпраця з ICTV та знаменитими українськими акторами прийшлася автору хіта “Олені” до душі. Головні ролі дісталися В’ячеславу Довженку й Володимиру Гладкому, на долю героїв яких і випадають найнебезпечніші пригоди в дорозі. Самому Віктору у напарники дістався чихуахуа Бакс.





odnaminyta.com

Останні новини:  Оксана Білозір виступила в Суджі Курської області