Toyota суттєво змінює назви і зовнішність плагін-гібридів: що нового

Сьогодні,   16:15    324

Toyota вирішила внести зміни у найменування своїх плагін-гібридів. Раніше усі PHEV-гібриди бренду мали приставку Prime. Замість цього автомобілі будуть називатися RAV4 Plug-in Hybrid і Prius Plug-in Hybrid.

Ім’я Prime у модельній лінійці компанії вперше з’явилося в 2017 році з презентацією Prius Prime, який базувався на тодішньому новому Prius четвертого покоління. Перший RAV4 Prime з’явився в 2019 році, потрапивши в заголовки газет завдяки сумарній потужності 302 кінські сили та розгону у 5,5 секунди до сотнці.

Останні новини:  Китайський електрокар Leapmotor T03 збиратимуть у Польщі

“Перехід на назву з приставкою Plug-in Hybrid призначений для того, щоб допомогти споживачам легше визначати вибір трансмісії серед моделей RAV4”, – йдеться у заяві Toyota.

На додаток до зміни назви моделі, логотип Toyota на передній і задній частині автомобіля більше не матиме синього «німба» всередині

Останні новини:  Kia Tasman: фінальні тести пікапа в пустелі

За даними представників компанії, назва Prime ускладнювала роботу звичайних покупців, які просто хотіли знати, що вони купують. Відтепер людям буде набагато простіше зрозуміти відмінності в пропозиціях силових агрегатів без необхідності “гуглити”.



autogeek.com.ua