Китайський електрокар Leapmotor T03 збиратимуть у Польщі

Вчора,   22:45    242
Модель Leapmotor T03 збиратимуть із комплектів, імпортованих із Китаю, тобто виробник прагне уникнути мит ЄС.

Спільне підприємство під назвою Leapmotor International (китайський спільне підприємство Stellantis у Європі) цього місяця розпочало поставки електромобілів до Європи, намагаючись вийти за межі переповненого китайського ринку. 

Генеральний директор Stellantis Карлос Таварес наполягав на європейських продажах автомобілів, виготовлених спільним підприємством у Китаї, перш ніж прийняти рішення про початок повномасштабного виробництва на заводі групи в Тихи, Польща. 

Останні новини:  Представлений унікальний Volkswagen: до кросовера Taigun приробили відкриту платформу пікапа

Leapmotor T03

Очікується, що T03 збиратимуть із комплектів, імпортованих із Китаю, тобто Leapmotor уникне мит ЄС. Остаточне рішення щодо рівнів тарифів для електромобілів, виготовлених у Китаї та доставлених до Європи, очікується протягом кількох днів. 

Вибір країни для складання та виробництва ґрунтувався на «вартості, якості та потужності». 

Останні новини:  У Раді готують нововведення для автомобілістів — подробиці

Leapmotor T03

Минулого тижня представник компанії повідомив, що перша партія ще однієї моделі від Leapmotor, позашляховика середнього розміру C10, проходить остаточну перевірку в Італії перед відправленням до дилерів. За словами генерального директора Leapmotor International Тяньшу Сінь, завод з виробництва C10 у Європі ще не визначено. 




Leapmotor T03

В Італії, де автомобілі були офіційно представлені 23 вересня, C10 коштуватиме від 36 400 євро, а T03 – від 18 900 євро.

Останні новини:  Найдешевший гібридний кросовер MG ZS Hybrid+ з’явився у продажу на ринку Іспанії

Раніше було оголошено, що на польському заводі вироблятимуть кросовер Alfa Romeo Junior. 


motorcar.com.ua