Toyota відмовиться від слова Prime у назвах моделей

Сьогодні,   14:15    172

Компанія Toyota відмовиться від слова Prime у назвах моделей. Причиною такого рішення стало те, що покупці не асоціювали позначку Prime саме з плагін-гібридною силовою установкою, а вважали її назвою комплектації. Про це повідомляє АвтоСвіт.

Щоб усунути нерозуміння, моделі марки перейменують на Plug-in Hybrid, щоб відразу було зрозуміло, що перед клієнтом гібрид з можливістю підключення до розетки. Першим додатку Prime позбавиться RAV4, а потім Prius.

Останні новини:  Volkswagen відмовляється від дешевого пластику в салонах своїх авто

Що стосується кросовера RAV4 Plug-in Hybrid 2025 модельного року, то крім перейменування у нього зміниться й емблема – вона втратить блакитну окантовку та стане такою ж, як у моделей з ДВЗ. Інших нововведень не передбачається. Кросовер, як і раніше, пропонуватиметься з 220-сильною установкою (у специфікації для ринку США), а його запас ходу на чистій електриці складе 67 кілометрів.

Останні новини:  Що потрібно знати при реєстрації авто, ввезених як гуманітарна допомога

Пізніше дебютує Prius Plug-in Hybrid 2025 року. До складу його силової установки входять 2,0-літровий бензиновий двигун та електромотор, які сумарно розвивають 223 к.с. потужності. Ємність батареї становить 13,6 кВт-год. На одному заряді батареї такий ліфтбек проїжджає до 87 км, а середня витрата пального становить 3,3-3,8 літра на 100 км.

Останні новини:  Справжній ексклюзив: електромобілі Volkswagen ID.Buzz поставляються дилерам лімітованими серіями


newsauto.com.ua