Олена Зеленська прибула у США в чорному костюмі: образ першої леді(фото)

Вчора,   21:40    1742

Увечері 22 вересня президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська прибули у США для участі у заходах 79-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. На трапі літака перша леді продемонструвала строгий лаконічний образ.

Відповідні фото з’явилися на сторінках президентської пари в Instagram. Для робочої поїздки до Америки Олена Зеленська вибрала костюм чорного кольору, який складався з жакету оверсайз і штанів прямого крою. Акцентом образу стала шовкова хустка, яку перша леді красиво зав’язала навколо шиї. Волосся дружини президента було акуратно зібране у низький хвіст.

Останні новини:  Ребел Вілсон показала дворічну доньку, яку їй народила сурогатна мати (фото)

Володимир Зеленський для поїздки до Сполучених Штатів вибрав чорний лонгслів-поло з національним гербом, а також штани-карго кольору хакі.

«Прибули до Сполучених Штатів Америки. Головне завдання – зміцнення України, захисту всіх наших людей. Цю війну можна завершити справедливим миром тільки на основі глобальної роботи. Кожен, хто цінує життя, може допомогти. І найбільш дієва допомога – це рішучість. План перемоги України буде на столі в усіх наших союзників», — написав президент.

Останні новини:  Модель Victoria's Secret Ельза Госк вразила відвертою фотосесію у білизні (фото)

 Після початку повномасштабної війни за образи Олени Зеленської відповідає Наталія Каменська, засновниця бренду Gunia Project. Раніше дизайнерка розповідала, що для іноземних поїздок підбирає першій леді костюми, бо, на її думку, вони краще передають стан української жінки.