Dacia б’є рекорди: подробиці

Сьогодні,   06:35    1688

Компанія Dacia, відома своїми доступними та практичними автомобілями, відсвяткувала значну подію: продаж мільйонного автомобіля з двигуном, який працює на зрідженому газі. З моменту появи перших моделей з такою технологією у 2010 році Dacia зарекомендувала себе як один із небагатьох брендів, що пропонують авто, які працюють на зрідженому нафтовому газі (LPG) та бензині. Про це пише Аmpercar.

Останні новини:  Осінній цінопад: знижки на KG Mobility до 126 000 гривень

Сьогодні Dacia та Renault залишаються єдиними виробниками, які пропонують автомобілі з такою технологією без необхідності встановлення газового обладнання. Серед моделей з двигуном Eco G100 – Sandero, Logan, Duster та Jogger. Всі вони оснащені кільцевим газовим баком, який не займає місце у багажнику.

Цікаво, що протягом перших семи місяців поточного року Dacia виборола 67% ринку LPG у Європі. Понад 40% клієнтів вибирають двигун Eco-G, що підтверджує зростаючий інтерес до екологічно чистих та економічних авто. Таким чином, Dacia продовжує впевнено рухатися вперед, надаючи своїм клієнтам надійні та економічні рішення для пересування.

Останні новини:  Чому дизельні двигуни іноді сильно димлять


newsauto.com.ua