Бельгійці створили шніцель із овочів, який не відрізнити від курячого м’яса

Сьогодні,   09:30    155

Використовуючи власноруч створені волокна, компанія змогла створити продукт, який має волокнисту структуру, як у курятини.

Основними інгредієнтами шніцелів стали бобові та овочі

Це робить їх не лише смачними, але й екологічно чистими, акцентують у компанії.

Нік-Ян Схаутен, генеральний директор Schouten Europe розповідає, що нова технологія, яку компанія застосувала у виробництві цих шніцелів, є результатом багаторічних досліджень і розробок. Вони дозволяючи споживачам отримувати ще більш наближений до м’яса досвід.

Останні новини:  Загадкове НЛО поблизу ядерної бази США викликає ажіотаж

Нові шніцелі Schouten вирізняються не лише своєю текстурою, але й соковитістю, а також білим кольором, який нагадує куряче м’ясо.

Схаутен зазначив, що деякі рослинні замінники м’яса можуть ставати сухими при неправильному приготуванні, однак нові шніцелі зберігають свою соковитість, що робить їх ще більш привабливими для споживачів.

Останні новини:  Жінки неоліту теж робили макіяж: у Туреччині знайшли підводку для очей віком 8200 років

Окрім шніцелів, які імітують м’ясо, Schouten також виробляє продукти, які не намагаються його замінити. Компанія впевнена, що на основі бобових та овочів можна створювати чудові, багаті на білки продукти, які не мають м’ясних аналогів.

Водночас класичні замінники м’яса залишаються важливими для переконання споживачів, що звикли до м’ясних продуктів, пробувати рослинні альтернативи.

Останні новини:  Китайська місячна база на Південному полюсі запрацює до 2035 року