Пріянка Чопра показала доньку, яка підросла (фото)

Сьогодні,   05:50    337

Колишня зірка Боллівуду пригадала, як отримувала свою нагороду 24 роки тому. Через понад два десятиліття вона повернулася на ту ж сцену з чоловіком та донькою.

42-річна індійська акторка Пріянка Чопра показала доньку, яка підросла. Сімейними кадрами зірка екрану поділилася в Instagram.

«Вечори понеділка не мають бути такими веселими», — зазначила Пріянка.

На фото її дворічна спадкоємиця Малті Мері позувала на арені в Лондоні.

Останні новини:  Дуа Ліпа з коханим помічена на сімейній вечері (фото)

«24 роки тому мене коронували «Міс Світу» на цій арені. Тоді його називали Купол тисячоліття. Я ніколи не забуду маленьку 18-річну, схвильову, нервову та змагальну себе, яка намагалася виглядати та бути найкращою, якою тільки могла. Спогад, який я ніколи не забуду з 30 листопада 2000 року, це відчуття балансу на підборах олівця з розкішною сукнею Hemant Trivedi, яка падала увесь вечір, бо стрічка не залишалася, бо я так пітніла від нервів. Тому, якщо погуглити фотографії, після того, як я виграю, я виглядаю так, ніби роблю намасте в знак подяки, але насправді я відчайдушно намагаюся зберегти своє вбрання», — пригадала індійська знаменитість, яка стала «Міс світу» у 2000 році.

Останні новини:  Рене Зеллвегер у чорному костюмі та лакованих човниках з'явилася на публіці (фото)

На сцені Пріянка поцілувалася зі своїм чоловіком Ніком Джонасом, а до них приєдналася маленька Малті Мері.

Нік Джонас та Пріянка Чопра з донькою

Малті Мері народилася у 2021 році, проте про це стало відомо трохи пізніше. Дівчинка стала першою і поки єдиною дитиною Пріянки Чопри та молодшого за неї на 10 років Ніка Джонаса.

Останні новини:  У в'язаному бікіні оливкового відтінку: Арабелла Чі похизувалася стильним пляжним луком (фото)