Христина Горняк заявила, що Володимир Остапчук відмовляється мирно розділити спільний будинок під Києвом

Вчора,   22:30    245

Христина Горняк зізнається, що не хоче судитися з колишнім чоловіком, тому досі сподівається на мирні перемовини і справедливий поділ майна.

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк заявила, що за два роки після розлучення досі не змогла поділити спільно нажите майно у шлюбі — будинок у котеджному містечку Золоче Прованс. Подробицями нотаріус поділилася в програмі «Тур зірками» на каналі Люкс ФМ.

Пара розлучилася ще у 2022 році. За цей час Володимир встиг вдруге одружитися і придбати ще один будинок під Києвом. А от спільне майно з Христиною, яке пара придбала разом, перебуваючи у законному шлюбі, вони ніяк не розділять.

Останні новини:  Надя Дорофєєва несподівано висловилася про сварки з Михайлом Кацуріним та написання пісень з ним

Як пояснила Христина Горняк, колишній чоловік не хоче йти на діалог, тому питання спільного майна досі не врегульовано. Вона зі свого боку не хоче подавати до суду на екскоханого, а все ж сподівається мирно вирішити це питання. Натомість сам Володимир поки що назустріч колишній іти не готовий.

«Поки що все так, як було, до суду я не подавала, у нас ще є час, тому що позовна давність три роки. Я не подавала, я хочу вирішити це питання без суду. Але, на жаль, я не можу одна це вирішити, ми повинні це разом вирішити, але на діалоги друга сторона не йде. Можливо, прийде час, коли мій колишній чоловік зрозуміє, що все ж таки він хоче це вирішити шляхом медіації, за столом, разом. Але поки я писала і пропонувала це, він сказав, що ні. Тому, на жаль, не вирішене питання. Якщо буде суд, то буде суд», — пояснила Горняк.

Останні новини:  Кілліан Мерфі повертається у форму для зйомок Гострих картузів


news24.in.ua