Оля Полякова оголосила про повернення до столичної квартири

Вчора,   14:30    574

Українська співачка, акторка та ведуча Оля Полякова повідомила фанам, що знову проживатиме у центрі Києва. На кілька років знаменитість та її родина були змушені переїхати до заміського будинку через обвал стелі у столичній квартирі.

Однак у середу, 18 вересня, Оля розсекретила, що завершила основні ремонтні роботи і вперше за майже чотири роки ночувала в улюбленому житлі. За словами артистки, їй із чоловіком Вадимом довелося міняти не лише стелю, а й підлогу.

Останні новини:  Розкрито подробиці нового роману Емілі Ратаковскі

Полякова зізналася, що була настільки щасливою повернутися до Києва, що навіть оголошення повітряної тривоги не завадило її міцному сну.

«Ну що, дорогенькі мої, вітайте мене, я сьогодні першу ніч ночувала у своїй новій старій квартирі. Поки що не буду показувати, бо ще не все готове, якщо чесно. Дизайн залишили такий самий, але стелю поміняли, підлогу поміняли. Ви ж пам’ятаєте, у мене дуже текла стеля, все було в потоках, прогнивше. Дуже довго це робили. Я не жила у цій квартирі чотири роки. Я, чесно кажучи, я сьогодні з такою насолодою… Навіть мене не лякало, що на всю вулицю кричала сирена. Але я класно виспалась тому, що починаю жити знову вдома. Алісочка вже пішла сьогодні звідси в школу. Коротше, починається нове життя», — похвалилася співачка.


ua-novosti.info

Останні новини:  Дмитро Шуров відреагував на призначення Тіни Кароль продюсером Нацвідбору замість нього