Невдале побачення Тома Круза: воно переслідуватиме його все життя

Вчора,   07:30    252

Актриса Хізер Локлір розповіла про побачення з Томом Крузом, яке відбулося близько 40 років тому. Після нього вона вирішила не продовжувати стосунки зі знаменитістю. Виявилося, що у нічному клубі Круз танцював при дівчині без штанів.

Хізер Локлір пояснила, чому Том Круз “не впорався” під час їхнього першого та єдиного побачення у 1980-х роках, пише Page Six. 62-річна випускниця серіалу “Мелроуз Плейс” згадала, як познайомилася із зіркою “Кращого стрільця”, якому також зараз 62 роки, на прослуховуванні для фільму.

“Я подумала: “О боже, я жахлива. Він ще гірший!” – пожартувала вона, додавши, що ніхто з них не отримав ролі.

Оскільки Локлір була “трохи старше” Круза (всього на кілька місяців), вона вважала його “маленьким хлопчиком”. Зірка “Династії” згадала, як одного разу зірка “Людини дощу” та Шон Пенн прийшли до неї додому, де вони були “милі” і сказали: “Так, мем”.

Останні новини:  Ксюша Манекен відгуляла весілля
Тоді Хізер просто сіла за столик і почала чекати, поки божевілля Тома закінчиться
Тоді Хізер просто сіла за столик і почала чекати, поки божевілля Тома закінчиться

“В той час ми пішли танцювати в Club Lingerie”, – продовжила вона про їхнє побачення, зазначивши, що Круз виконав на танцполі свій знаменитий танець з “Ризикового бізнесу”. “Він був дуже милий зі мною”.

Але танцювальні па Круза припали Локлір не до смаку:

«Ви знаєте фільм “Ризикований бізнес”, де він танцює в нижній білизні і робить шпагат? Ми танцювали в клубі, і він почав робити це! Він почав робити шпагат. Тобі залишається просто стояти і нічого не робити. Не танцювати ж навколо нього? Я сказала йому щось: «Я піду сяду, а ти можеш…».

Їй вдалося стати свідком танцювальних рухів Круза і що вона була однією з перших, хто побачив його знамениту сцену, коли він ковзає на колінах у фільмі 1983 року
Їй вдалося стати свідком танцювальних рухів Круза і що вона була однією з перших, хто побачив його знамениту сцену, коли він ковзає на колінах у фільмі 1983 року

Проте випускниця “Красунь у Клівленді” висміяла стиль зірки “Джеррі Магуайєра”, який, на її думку, “не зовсім відповідав” її образу “рок-н-рольної дівчини”. Після у неї були романи з рок-зірками Томмі Лі з Mötley Crüe та Річі Самброра з Bon Jovi.

Останні новини:  Потап покепкував з українців, які виїхали за кордон
Локлір назвала актора дуже милим, проте Круз не зовсім впорався
Локлір назвала актора дуже милим, проте Круз не зовсім впорався

У 1997 році у них із Самборою, якому зараз 65 років, народилася дочка Ава, а після розлучення у 2007 році вони отримали спільну опіку. З тих пір Локлір двічі була заручена колишнім колегою по фільму Джеком Вагнером і шкільним коханим, який став гонщиком по мотокросу Крісом Хайссером.




Вона, як і раніше, ладнає з Хайссером, який зробив їй пропозицію у квітні 2020 року під час пандемії COVID-19.

“Я кажу: “Ти мій чоловік на все життя, що залишилося, незалежно від того, одружимося ми чи ні”, – сказала наречена на наступний рік. “[Весілля] не так вже й важливе. Ми разом, і ми любимо один одного та підтримуємо один одного. І це справді все, що має значення”.

Круз, у свою чергу, двічі розлучений з Ніколь Кідман та Кеті Холмс. А останнім часом його пов’язували з російською світською левицею Ельсіною Хайровою.

Останні новини:  Катерина Тишкевич розплакалася, побачивши сюрприз чоловіка з нагоди її 30-річчя