Чи пропустить Тіна Кароль Олю Полякову на Євробачення

Вчора,   11:00    176

Конфлікт між Тіною Кароль та Олею Поляковою жевріє кілька років поспіль, іноді переходячи в активну фазу, а згодом затухаючи. Все почалося з розважального шоу, яке вийшло в ефір у лютому 2021 року.

Полякова, перебуваючи у складі журі, назвала Тіну “плакальницею на похоронах”. А працівники телеканалу хоч і мали можливість вирізати цей вислів, навіщось залишили. Тож після виходу програми розгорівся справжній скандал.

Олю буквально захейтили зусібіч, тож артистці довелося виправдовуватися. Мовляв, вона мала на увазі сумний репертуар Тіни Кароль, а не її особисту трагедію – смерть чоловіка Євгена Огіра.

Останні новини:  Шанувальники Софі Тернер в захваті від її фото з бойфрендом-аристократом

Коли Тіна невдовзі випустила пісню “Скандал”, її опонентка стала говорити, що колега її просто використала для релізу композиції. Кароль довго зберігала мовчанку, вважаючи, що стала “безучасною учасницею” конфлікту.

Але Поляковій таки помстилася. Вирізала неоковирну фразу королеви ночі й вставила її до кліпу. Тож зірка з гострим язичком теж образилася, хоча намагалася запевнити, що слухацькі аудиторії у них різні, тож їм нічого ділити в українському шоубізі.

Останні новини:  Коллін Фаррелл у стильних смужках попозував на хіднику з 14-річним сином у смокінгу

Олине бажання взяти участь у “Євробаченні” ні для кого не є секретом. Вона навіть намагалася потрапити на престижний пісенний конкурс, представляючи одну з європейських країн.

Торік скаржилася в інтерв’ю Дмитру Гордону, що артистів, які після 2015 року відвідували рф, до конкурсу не допустили. А у Полякової там мешкала мама, тож вона її й відвідувала.

Останні новини:  Джеймс Кемерон зніме фільм про трагедію в Хіросімі

Та, схоже, що й “Євробачення 2025” для блондинки стане нездійсненною мрією. Продюсерка Тіна Кароль, хоч і не вступала з Поляковою в полеміку, але все ж дуже болісно переживала її слова. Таку образу забути неможливо. Тож Олі, напевно, краще не смикатися з заявкою на Нацвідбір узагалі.





odnaminyta.com