Юрій Горбунов розповів, чим займається його падчерка

17.09.2024   00:30    386
Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Шоумен Юрій Горбунов – один із найвідоміших українських телеведучих, актор та гуморист, який завжди привертає увагу шанувальників не лише своїми професійними здобутками, а й сімейним життям. Широка аудиторія знає його як чоловіка телеведучої Катерини Осадчої, з якою він має двох синів. Проте мало хто здогадується, що у житті Горбунова була ще одна важлива людина – донька Ксенія, яку Юрій удочерив перебуваючи у першому шлюбі.

Останні новини:  Стало відомо, який актор міг зіграти Волдеморта в Гаррі Поттері

До зустрічі з Катериною Осадчою, Юрій Горбунов 20 років провів у шлюбі з Людмилою. Їхній союз розпочався в досить непростих обставинах. Людмила на той момент вже була заміжня і мала доньку. Однак їхні почуття з Юрієм були настільки сильними, що вони вирішили бути разом, а Людмила покинула свого першого чоловіка. Юрій, який щиро полюбив її доньку, вирішив стати для неї не лише вітчимом, а й законним опікуном, удочеривши дівчинку.

Останні новини:  Єва Мендес зізналася, чому насправді покинула акторську карʼєру
Юрій Горбунов розповів, чим займається його падчерка

Ксенія стала для Горбунова мов рідною донькою, і він завжди проявляв до неї батьківську любов та турботу. Проте з часом їхні стосунки з Людмилою змінилися. Хоча Юрій неохоче розповідає деталі свого розлучення, відомо, що саме в період розриву з Людмилою він познайомився з Катериною Осадчою, і між ними спалахнули почуття.

Юрій Горбунов розповів, чим займається його падчерка

Водночас Ксенія, донька Людмили, відійшла в тінь публічного життя. За інформацією, вона народила дитину у 2021 році, зробивши Горбунова дідусем. Проте на сімейних подіях Юрія та Катерини вона не з’являється, що викликає здивування у багатьох. Чи то Ксенію не запрошують, чи вона сама відмовляється від участі в таких заходах – достеменно невідомо. В мережі не можливо знайти її фото з дорослого життя, проте є світлини з дитинства.