Оля Полякова розповіла про лікування 65 річної мами

15.09.2024   05:00    406

Оля Полякова завжди з особливою теплотою та любов’ю розповідає про свою маму Світлану. У численних інтерв’ю співачка неодноразово підкреслювала, наскільки сильно вона цінує свою маму за підтримку.

Але якось Оля поділилася сумною новиною: у її 65-річної мами діагностували серйозну аутоімунну хворобу, яку виявили лише після переїзду жінки до Англії.

Лихо не без добра

Про Світлану Полякову відомо, що за освітою вона — педіатр. Була дружиною російського посла в Уругваї, а потім, до повномасштабного вторгнення, проживала разом із родиною доньки в Україні. Полякова-старша виїхала з країни майже одразу після російського вторгнення, знайшовши прихисток у Великій Британії.

Останні новини:  Кім Кардашян замилувала підписників фото з чотирма дітьми від Каньє Веста

Оля розповіла, що мама почала відчувати проблеми зі здоров’ям ще вдома, але тривалий час лікарі не могли поставити чіткого діагнозу. Лише в Англії після детальних обстежень медики змогли з’ясувати, що саме турбує Світлану.

Полякова також зазначила, що завдяки тому, що мама зареєстрована в системі охорони здоров’я Англії, вона отримує безплатне лікування. Співачка висловила вдячність місцевим лікарям за їх професіоналізм і підтримку українців в цей непростий час. Оля зізналася, що дуже хвилюється за здоров’я мами, але вірить, що під пильним наглядом британських медиків матуся зможе поліпшити свій стан. Сама ж Світлана не тільки лікується, але й піклується про молодшу онуку Алісу, яка навчається в англійській школі. На вихідні бабуся забирає Алісу до себе і вони разом проводять час. Втім, зі слів, Ольги, обидві “англійки” сумують за сім’єю, друзями та рідною домівкою.

Останні новини:  Чи пропустить Тіна Кароль Олю Полякову на Євробачення

Хоча шлях до одужання Світлани може бути довгим, підтримка сім’ї та фахівців надає надію. Оля впевнена, що її рідна людина впорається з цими труднощами.

Нагадаємо, що днями співачка розповіла, що Світлана разом із 12 річною Алісою повернулася в Україну.





odnaminyta.com