Ксенія Мішина показала, як носити білизну поверх джинсів (фото)

08.09.2024   19:10    1152

В Україні відома героїня програми “Холостячка”, а також акторка театру та кіно Ксенія Мішина впроваджує нову небувалу моду. А саме — спідня білизна поверх джинсів. До всього цього короткий топ і “животик” для всіх “на виду”. Свої нові світлини на яких білизна вища за пояс самих джинсів і видніється всім, зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зірка серіалу “Кріпосна” показала, як біла білизна може гарно гармоніювати на фоні світло-сіро-синіх джинсів із середньою “посадкою” і топом із натуральної шкіри, довжина якого сягає до талії. Топ хоч і короткий у довжину, але має довгі рукава, тому ввечері замерзнути в ньому буде важко. А прикрити животик, виставлений на показ, можна курткою чи піджаком.

Останні новини:  Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині (фото)

Ксенія Мішина зробила пост, а не stories, а тому можна побачити що з цього приводу думають її прихильники. Вони відмічають, що їй дуже сильно личить цей образ, який називають просто неймовірним. Питають, де саме вона купувала цей топ і називають Ксенію ідеалом жіночої краси. Словом, всім, абсолютно всім фанатам Ксенії Мішиної така мода сподобалася.

Останні новини:  Дар'я Білодід у червоному та з Chanel попозувала на даху елітного ЖК (фото)

За словами зірки, кожен новий день це можливість для кожного з нас не лише діяти, а й приймати життя таким, яким воно є. До всього цього, маємо можливість розширювати свої погляди. Ксенія Мішина радить українцям ніколи нічого не очікувати наперед. Оскільки очікування не завжди можуть співпасти з реальністю, можна отримати лише розчарування.

Також знаменитість вважає, що не бажано робити наступне — це порівнювати себе з іншими людьми. Адже це може призвести до того, що людина просто втратить свій шлях і самоповагу. Бути вільною людиною означає відмовитися від оцінок, які створюють не достойні стандарти. І найголовніше і найважче — здобути мудрість. А це здатність сприймати кожен момент свого життя і життя оточуючих без осуду.

“Шлях кожного унікальний, і це не змагання, а процес, що веде до розуміння себе”, – пояснила Ксенія Мішина.