Як освіжити туш для вій, яка засохла

07.09.2024   17:00    357

Не поспішайте викидати улюблену туш, якщо вона засохла, але в неї не закінчився термін придатності. Її можна реанімувати.

Туш для вій – незамінний засіб у жіночій косметичці для виразного макіяжу очей. Попри великий асортимент, підібрати ідеальний варіант буває нелегко. Тому дуже прикро одного разу виявити, що вона вже почала збиратися в грудочки або просто засохла.

Останні новини:  Три способи наточити кухонні ножі без спеціальних приладів

Хоча виробники обіцяють, що після відкриття туш не втрачає якостей 4-6 місяців, інколи й через рік вона ще може перетворювати ваші вії на пухнасті довгі віяла. А буває, підсихати починає вже за місяць. Як правило, це означає, що її не щільно закривали.

У таких випадках експерти радять не поспішати викидати туш. Спробуйте її оживити! Але скористайтеся для цього перевіреним способом.

Останні новини:  Дизайнери назвали головні інтер’єрні тренди на найближчі роки

Для цього знадобляться зволожуючі краплі для очей. В аптеці запропонують кілька варіантів. Вам підійде буть-який. Далі алгоритм дій такий:

● дістаньте щіточку з флакона і тушшю;

● додайте у флакон пару зволожуючих крапель;

● вставте назад щіточку й закрутіть флакон;

● зачекайте 5-10 хвилин і можете нафарбувати вії. За цей час туш розм’якне і набуде своєї звичайної консистенції. Якщо вона буде трохи густуватою, можна додати ще краплю засобу.

Останні новини:  Дивні звички за столом, які розкажуть про людину все