Все залежить від кута: прихована можливість лійки, яку виробники чомусь приховують. Садівникам сподобається

29.08.2024   13:31    175

Як можна вигадати, що у комплекті з лійкою потрібно продавати інструкцію? Це ж звичайна лійка, а не меблі, які потрібно так довго збирати. Мовляв, налили воду у лійку та пішли по городу, поливаючи кожну грядку зі своїми овочами.

Втім, цієї статті ніколи б не з’явилось, якби лійка не приховувала багато цікавих можливостей, про які ніхто не здогадується. Простий секрет, який від нас ховали виробники цього садового девайса, допоможе полегшити ваше життя та зробити догляд за ділянкою набагато простішою.

Останні новини:  Як краще зберігати часник, щоб він не гнив і на всихав

Як використовувати лійку

У кожної лійки є розпилювач, який ми час від часу знімаємо та відкладаємо. Якщо розпилювач на місці, то вода виходить дрібною цівкою, що підходить для поливу ніжних рослин чи розсади. Втім, без розпилювача вода буде литись сильним потоком, який потрібен для зволоження чагарників і дерев.

Останні новини:  Як “освіжити” кімнатні рослини протираючи листя

Садівники розповіли про приховані можливості лійки та про те, як правильно її використовувати

Однак, найчастіше ми використовуємо лійку саме з таким розпилювачем. Разом з тим, далеко не кожен садівник і навіть професіонал знає про маленьку хитрість, яку таїть у собі такий “девайс”. Залежно від кута, під яким ви одягаєте на лійку спеціальний дозатор, ви можете використовувати такий садовий інструмент для абсолютно різних цілей – і для кореневої, і для позакореневої обробки рослин.

Останні новини:  Вирощувати ці 3 рослини – суцільне задоволення
Садівники розповіли про приховані можливості лійки та про те, як правильно її використовувати

Розпилювач має свій особливий кут нахилу. Він є невеликим, але може допомогти досягти різного результату. Якщо одягати дозатор так, аби цей нахил був донизу, то зручно поливати рослини під корінь. Втім, якщо направити його вгору, то зручно проводити полив по листку. Це знадобиться, наприклад, для обробки рослини від шкідників чи хвороб.






noviydoctor.com