Кабачкова олімпіада: цей набір хитрощів так розігнав рослини, що вони тепер змагаються в рості

23.08.2024   22:25    460

Багато дачників задаються питанням, як отримати на невеликій кількості землі гідний урожай. У цій статті ми розповімо, як досягаємо цього завдання на своїй ділянці.

Насамперед, вам необхідно вибрати правильні сорти кабачків. Наші улюблені сорти — жовтий кабачок Golden Glory, біла Корделія або Supremo. Вони відмінно приживаються і дають добрі ранні плоди.

Ви чули про поняття “пухкий ґрунт”? Це те, що дозволяє нашим кабачкам рости вільно. Якщо внести 10 кілограмів перегною на один квадратний метр ґрунту, земля буде добре насичена киснем.

Останні новини:  Як “освіжити” кімнатні рослини протираючи листя

Зрозуміло, після внесення перегною не варто забувати про вологість ґрунту в прикореневій зоні. Якщо ви хочете ще більше врожаю, рекомендуємо підгодувати кабачки настоєм коров’яку. Для цього розводимо 1 літр розчину на 10 літрів води та підливаємо під корінь. Рослини отримають азот, фосфор, калій — повне органічне добриво.

Останні новини:  Груша восени: список обов’язкових справ, які потрібні для розкішного врожаю

Городники розповіли про ефективне підживлення кабачків

Добре підгодовувати рослини таким добривом один раз на 10 днів. Зверніть увагу, що це поживна речовина підходить також для гарбузів та огірків, що допоможе вам збільшити врожай і цих культур.

Але буває, що під рукою немає коров’яку. У такому разі ми використовуємо концентрат із підвищеним вмістом азоту. У складі цього добрива є гумінові кислоти, які дозволяють рослині взяти з ґрунту всі необхідні речовини у хелатному та легкозасвоюваному вигляді. Також дачникам подобаються мінеральні добрива “Майстер” для кабачків із формулою 20-20-20. У цьому випадку ми отримуємо ідеальний баланс між азотом, фосфором і калієм.

Останні новини:  Перестаньте викидати бадилля від помідорів

І, наостанок, не забувайте своєчасно збирати зрілі плоди кабачків. Це забезпечить високі врожаї, оскільки рослина не витрачатиме сили на перезрілі плоди, а спрямовуватиме їх на розвиток нових.



noviydoctor.com