Чарівне зілля для зеленців

24.08.2024   20:02    211

Сьогодні ви дізнаєтесь про перевірене підживлення для огірків в серпні, яке «підстьогне» плодоношення овоча і ви зможете зібрати максимальний врожай з грядки.

Добриво, про яке піде мова, дуже бюджетне та просте, адже це звичайний цукор. Підживленняя на його основі попередить пожовтіння листя, надасть кущам енергію для збільшення зав’язей та подовжить плодоношення.Загалом огіркові кущі дуже люблять тепло і правильні підживлення, особливо у серпні.

Останні новини:  Як використовувати мед як укорінювач: докладна інструкція від досвідчених дачників

Дачники раз на 10 днів обробляють огірочки цукром. Він дає багато енергії для розвитку завдяки глюкозному складу, який засвоюють корені та використовують для дихання і живлення клітинної структури рослини. У ґрунті цукор розкладається на фруктозу, яка є абсолютно марною для рослини, та глюкозу, що дуже потрібна ослабленому кущу.

Останні новини:  Що зробити з яблуками перед сушінням, щоб у них не завелися жучки та черв’ячки

Тому замість цукру можна використати аптечну глюкозу – результат буде однаково потужним. Кущ оживе, листя позеленіє, а зав’язі швидше трансформуються в плоди.

Експерти розповіли, навіщо підживлювати цукром огірки

Отже, як приготувати такий розчин? На літр теплої води беремо одну столову ложку цукру, тобто на відро – 10 столових ложок. Ретельно розмішуємо та під кожен кущ виливаємо по одному літру цього розчину.

Це стимулює розвиток кореневої системи, листового апарату, зміцнює стебла та формує більше зав’язей. Користуйтеся цим підживленням на здоров’я і вирощуйте такий урожай огірків, якого ще не бачили. Кущ буде давати плоди до кінця вересня, це точно!

Останні новини:  5 варіантів застосування бадилля чорнобривців восени

Але й про обробки від фітофторозу не забувайте. Можна викорстовувати як перевірені народні методи, так і скористатися засобами з агромагазину.



noviydoctor.com