Стріляє пляшками коли: китайський геймер побудував повноцінний танковий симулятор (відео)

21.08.2024   21:35    445

Ентузіаст із Китаю побудував симулятор для гри в World of Tanks, який відтворює умови керування справжнім танком. Він «напханий» різними механізмами, які імітують постріл із танкової гармати — віддача, вібрація, дим тощо.

20 серпня в мережі з’явилося відео, на якому китайський інженер-самоучка на ім’я Малублят представив свій унікальний проєкт — високоінтелектуальний танковий симулятор, створений для поліпшення вражень від популярної онлайн-гри World of Tanks. Цей симулятор не просто візуально нагадує танк, він також «стріляє» снарядами, зробленими з пляшок із газованою водою, додаючи ігровому процесу елементи фізичної реалістичності. Про це повідомили в The War Zone.

Останні новини:  Український воїн "Іглою" збив "Шахед" на півдні (відео)

Оглядачі пишуть, що хоча гра вже пропонує захопливий досвід, Малублят вирішив піти далі, створивши повністю функціональний симулятор, який відтворює умови керування справжнім танком.

Остання версія симулятора, показана у відео, включає повноцінне внутрішнє відділення для екіпажу, де кілька людей керують віртуальним танком. Один гравець керує рухом, інший — головною гарматою, а третій заряджає її «снарядами». Усередині симулятора встановлені екрани, на яких транслюється ігровий процес, а також різні механізми, що імітують віддачу і вібрацію, щоб максимально наблизити відчуття до реальних бойових умов.







1111529