6 порад, як максимально довго подовжити статевий акт

31.07.2024   15:00    31

Якість сексуального життя в однаковій мірі залежить від обох партнерів. Щоб збільшити свою витривалість у ліжку, дослухайтеся до цих порад.

Не ігноруйте прелюдію. Вона допоможе досягти збудження та збільшить ймовірність одночасного оргазму партнерів. Спочатку поцілунки, пестощі, оральна стимуляція. А вже потім – проникаючий секс. Такий алгоритм обіцяє незабутні враження. У зближенні він теж грає не останню роль.

Експериментуйте з позами. Різні пози по-різному стимулюють статеві органи. Якщо в одній з них ви не отримуєте особливого задоволення, друга може зробити статевий акт набагато приємнішим. До речі, на його тривалість поза може вплинути теж.

Останні новини:  Експерти порадили, як відрізнити натуральну шкіру від замінника і не помилитися

Обговорюйте з партнером свої сексуальні фантазії і вподобання. Не варто терпіти в ліжку те, що вас не «заводить» або відверто не подобається. Отримати задоволення можна тільки в одному випадку – якщо відверто обговорювати все з партнером.

Спробуйте техніку «старт-стоп». Вона полягає у зупинці фрикцій у момент, коли ось-ось настане еякуляція. За кілька секунд, коли збудження трохи стихне, можна продовжити статевий акт. Це допоможе подовжити його тривалість.  Однак не всім вдається вчасно зупинитися.

Останні новини:  Як позбутися самотності у стосунках

Практикуйте техніку релаксації. Якщо навчитися контролювати своє дихання і розслабити тіло, можна значно відстрочити еякуляцію, вважають сексологи. Техніки глибокого (діафрагмального) дихання заспокоюють, зменшують рівень тривожності під час сексу і дозволяють у ліжку зберігати контроль над ситуацією.

Практикуйте вправи Кегеля. Вважається, що це вправи для жінок – для зміцнення м’язів тазового дна. Насправді чоловікам вони теж корисні, оскільки допомагають контролювати еякуляцію і, відповідно, підвищують сексуальну витривалість.

Останні новини:  Психолог розповіла, як боротися із хронічним стресом