Чиновники Північної Кореї шукають за кордоном ліки для Кім Чен Ина - ЗМІ

30.07.2024   10:51    42

Чиновники Північної Кореї шукають за кордоном ліки для Кім Чен Ина - ЗМІ

Фото: Getty Images

Ожиріння Кіма пов’язане зі зловживанням алкоголем, курінням і стресом, вважає розвідка Південної Кореї

Південнокорейська розвідка вважає, що лідер КНДР з 30 років має ознаки високого тиску і діабету.

Північнокорейські чиновники шукають за кордоном ліки, які б помогли диктатору Кім Чен Ину вирішити проблеми зі здоров’ям. Про це повідомляє інформагентство АР у понеділок, 29 липня.

Останні новини:  Врахували досвід України: США готують флот до війни з Китаєм у 2027 році

Кім, маючи зріст близько 170 сантиметрів раніше важив 140 кілограмів, сильно схуд у 2021 році. Можливо, через зміну дієти, зазначає ЗМІ. Нещодавні кадри, опубліковані у державних ЗМІ, засвідчують, що він знову набрав вагу.

Як зазначив депутат Лі Сон Кин, за даними NIS, у Кіма з 30 років є ознаки високого тиску і діабету, тому є ймовірність того, що з часом він страждатиме від серцевих захворювань, якщо не буде дбати про здоров’я.

На думку розвідки Південної Кореї, ожиріння Кіма пов’язане зі зловживанням алкоголем, курінням і стресом. Північнокорейські чиновники намагаються знайти за кордоном ліки для свого лідера.

Останні новини:  Сікорський виправдався за свою неоднозначну заяву про передавання Криму

Північна Корея є однією з найбільш закритих країн світу, тому практично неможливо дізнатися точну інформацію про здоров’я Кіма.

Проте ця тема перебуває у центрі уваги за межами Північної Кореї, бо Кім офіційно не призначив наступника, який би взяв на себе відповідальність за ядерний арсенал країни у разі, якщо чинний лідер стане недієздатним.

Останні новини:  ЄС запровадить нові санкції проти сірих торгівців російською нафтою

korrespondent.net