Колишній президент Німеччини порівняв Трампа з Гітлером

27.07.2024   10:41    21

У кандидата в президенти США Дональда Трампа є особлива здатність апелювати до певного сегмента електорату своїм способом життя.

Про це сказав колишній президент Німеччини Йоахім Гаук, говорячи про США, пише Bild. Він зазначив, що є елемент ефективної комунікативної присутності, і це абсолютно не залежить від того, до чого придатна людина і яка вона.

Останні новини:  ООН нарахувала 1,1 млрд людей, що живуть у тотальних злиднях

“Ви повинні згадати історію Німеччини. У нас був хлопець, якого німці називали фюрером. Він володів даром присутності у ЗМІ, що мало неймовірний ефект, що ціла країна пішла за ним… У Трампа є особлива здатність апелювати до певного сегмента електорату своїм способом життя. Я знаходжу майже незрозумілим, що цей хлопець із самої верхівки фінансового світу видає себе за рятівника бідних і безправних! Те, що християни-протестанти [у США] не ображені способом життя такої людини, а абсолютно щасливі, коли його обирають. Абсолютно загадково”, – поділився думкою Гаук.

Останні новини:  Польща втрачає українських працівників: хто їх замінив

Вибори президента США

25 липня віцепрезидент США Камала Гарріс офіційно заявила, що візьме участь у президентських виборах. Її передвиборче відео зосереджене на заклику до “свободи”. Крім того, воно критикує юридичні проблеми Дональда Трампа.

Республіканець Дональд Трамп залишається лідером у президентських перегонах у США, хоча все ще може програти вибори. Його відрив від демократа Камали Гарріс становить два пункти.

Останні новини:  У Молдові, неподалік кордону з Україною, знайшли уламки ракети


uapress.kyiv.ua