Як ефективно очистити одяг від ворсинок та катишок

15.07.2024   13:00    48

Що робити коли, улюблена річ в гардеробі має не досконалий вигляд? UAportal підготував корисні поради, як видалити тканинні катишки з одягу, не завдавши йому шкоди.

Пемза

Слід акуратно провести по тканині каменем, зосереджуючись на ділянках з кошлатанням. Цей метод ефективно видаляє катишки, не завдаючи шкоди одягу.

Після очищення речей, необхідно ретельно зчистити сміття та залишки волокон. Цей інструмент можна використовувати багаторазово, він екологічно чистий і дозволяє зберегти свіжий вигляд тканини.

Останні новини:  Навіщо протирати взуття лляною олією

Бритва

Використовуючи безпечну бритву, акуратно збрийте поверхню тканини, на якій знаходяться скупчення катишок. Не натискайте занадто сильно, щоб не пошкодити одяг.

Після завершення гоління можна скористатися ворсистим валиком або стрічкою, щоб видалити залишки волокон. Цей метод – бюджетний спосіб повернути одяг до життя.

Машинка для катишок

Електрична машинка для тканини – це ефективний інструмент для видалення катишків з одягу без пошкоджень. Просто проведіть машиною по тканині, і її леза, що обертаються, захоплять і видалять волокна.

Останні новини:  Названі головні помилки під час прогулянок з собакою восени

Важливо регулярно спорожняти контейнер пристрою для видалення відходів, щоб він працював ефективно. Цей метод ідеально підходить для збереження зовнішнього вигляду светрів, пальт та інших тканинних виробів.