Новий генеральний директор "Баварії" висловився про майбутнє Девіса, яким цікавиться "Реал"

20

З’являється все більше інформації про майбутнє Альфонсо Девіса з «Баварії», який, за чутками, вже досяг усної домовленості з мадридським «Реалом». Ці два клуби ще можуть зустрітися один з одним у Лізі Чемпіонів, однак для цього мюнхенцям потрібно брати переконливий реванш у матчі-відповіді проти «Лаціо». Можливість перегляду матчів ЛЧ у прямому ефірі надає додаток melbet на айфон, яке можна завантажити безкоштовно з порталу VseProSport.

В останні дні стало відомо, що «Реал» досяг усної угоди з Девісом. «Бланкос» стежили за ситуацією з лівим захисником в останні сезони і є великими шанувальниками гравця.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Після переговорів між агентами Девіса та іспанським клубом гравець погодився перейти в «Реал» або вільним агентом у 2025 році, або у 2024 році. Якщо лідери Ла Ліги захочуть придбати лівого захисника цього літа, то їм доведеться домовлятися з чемпіонами Бундесліги про суму компенсації.

Незважаючи на це, «Баварія» не має наміру втрачати 23-річного гравця, і збирається зробити йому нову пропозицію. Якщо вибуховий захисник відхилить пропозицію про новий контракт, то «Баварія» захоче отримати за нього плату цього літа, а не дозволити йому піти безкоштовно через рік.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

Генеральний директор «Баварії» Ян-Крістіан Дрезен і новий директор Макс Еберль підтвердили своє бажання не відпускати Девіса безкоштовно і підтвердили, що ведуть переговори з його агентом.

Дрезен сказав: «Ми ведемо переговори з його агентом. Подивимося, наскільки складними будуть ці переговори, Макс Еберль буде залучений до них, і ми побачимо».

«Баварія» призначила Еберля своїм новим спортивним директором лише за кілька місяців після того, як він був звільнений з посади спортивного директора «РБ Лейпциг». Еберль, колишній гравець «Баварії», уклав контракт до червня 2027 року.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Еберль додав: Жоден клуб, звичайно, не хоче втрачати гравців безкоштовно. Ми вже обговорювали це з його агентом.