В разі вторгнення Польщі на захід України Білорусь підтримає українців. Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив 4 жовтня, пише БЕЛТА.

Також він заявив про готовність допомогти Україні у відновленні країни. На думку президента РБ, Україною “керують американці”. Саме тому для розв’язання різного роду питань президент України Володимир Зеленський одразу летить до США.

Останні новини:  В Індії затримали 600 працівників Samsung під час протесту


“Він не їде до Мінська та Москви, щоб домовитися і врешті-решт закінчити цю війну. Він думає, що американці відновлять Україну після війни й вони будуть “заможними”, міцними, мудрими. Ніхто їх відновлювати не буде. Влада зміниться — скажуть: “Володя, ти хто такий?” — вважає голова держави.

Останні новини:  Президент Хорватії не дав згоди на участь хорватських військових у місії НАТО на підтримку України

На думку президента Білорусі, після виборів нова влада США буде займатись проблемами всередині своєї країни. З цієї причини американське керівництво не буде звертати увагу на Україну.

“Тому керівництву України треба взяти голову в руки й зрозуміти, що їм насамперед треба буде відновлювати країну. За допомогою близьких їм людей, насамперед білорусів”, — наголосив Олександр Лукашенко.

Останні новини:  У магазинах французького міста почали приймати біткоїни як оплату





expert.in.ua