Як виглядають та чим займаються діти Олега Скрипки (фото)

Сьогодні,   01:00    305

На сцені Олег Скрипка відомий як харизматичний рокер та лідер гурту “Воплі Відоплясова”, але в особистому житті він — відданий родині батько чотирьох дітей. Чоловік та його дружина Наталія виховують двох синів та двох доньок. Музикант намагається підтримувати своїх дітей у їхньому виборі життєвого шляху, підштовхуючи до самовираження та розвитку талантів.

Замість того, щоб встановлювати жорсткі межі, Олег надає своїм дітям можливість дослідити світ мистецтва. Усі вони мають різні інтереси, і тато залюбки допомагає їм випробувати свої сили на сцені та зрозуміти, чи хочуть вони пов’язати своє життя з музикою та мистецтвом.

Останні новини:  Фудблогерка-мільйонниця Нара Сміт зняла відеорецепт у сукні від українського бренду за $1400 (фото)

Наприклад, молодший син Олега, вже серйозно налаштований на кар’єру музиканта. За підтримки батька він вперше виступив на сцені, і з того часу його пристрасть до музики тільки зростає. Хлопець також працює над створенням свого дебютного альбому.

Старший син Роман теж вміє грати на музичних інструментах, зокрема на клавішах, і одного разу допомагав батькові на концерті, граючи на синтезаторі. Проте, на відміну від Устима, Романа не так захоплює музична кар’єра. Зараз він вивчає її в університеті.

Останні новини:  Зваблива Марта Костюк у купальнику займається новим видом спорту (фото)
Олег Скрипка показав, як виглядають його діти
Олег Скрипка показав, як виглядають його діти

Що стосується дівчат, то Олеся проявляє літературний талант — вона пише казки та оповідання, які створює за допомогою мами Наталії. Наталія завжди мріяла займатися письменницькою діяльністю, тож тепер підтримує дочку в цьому прагненні. А наймолодша в родині, Зоряна, поки ще не визначилася з тим, чим хоче займатися в майбутньому, але активно досліджує свої інтереси.

Останні новини:  Аліна Гросу офіційно представила свого чоловіка-росіянина і замилувала їхніми поцілунками (фото)