Камалія озвучила образи на Мохаммада Захура після 20 років шлюбу

Сьогодні,   17:30    383

Співачка Камалія прожила у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром 20 років. За цей час накопичилося чимало образ щодо благовірного. І в один момент усе закінчилося розлученням.

Камалія певна, що спричинило розлучення зіркової пари необачне рішення Захура звести його нинішню родину й дітей від колишнього шлюбу під одним дахом. Якщо з сином благовірного в українки стосунки були більш-менш нормальними, то з донькою від росіянки жінка так і не змогла порозумітися.

Останні новини:  Віталій Козловський розсекретив, до якої бригади його перевели

Камалія розповіла “Фокусу”, що донька її чоловіка відчувала стосовно неї ревнощі. Вона не бажала ані знайомитися з татовою дружиною, ані налагоджувати з нею стосунки. Саме тому на початку повномасштабної агресії Захур виїхав з України разом із доньками, адже є громадянином Великобританії.

Дружина попервах відмовилася виїжджати. Та коли почула вибухи зовсім близько, а донечки телефонували й плакали, довелося пакувати валізи і їхати до Лондона. Там відразу розпочалися конфлікти з донькою Захура. Одного разу жінки ледь не побилися.Камалія змушена була повернутися до Києва. Арабелла й Мірабелла, приїхавши відвідати маму на зимові канікули у грудні 2022 року, сповістили, що донька Захура має намір обрізати їм волосся.
Маму дітей страшенно обурило, що подібні рішення приймаються без її участі. Та коли почала скаржитися благовірному, той різко відрізав:

“А що ти хочеш? Ти хочеш, щоб я кинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її”.

Образа українки була настільки сильною, що вона навіть вирішила піти на фронт. Але головнокомандувач Валерій Залужний відмовив Камалію від цього. Відтоді зірка вирішила розлучитися з Захуром.





odnaminyta.com

Останні новини:  Фото Вілла Сміта і Брюса Вілліса з вечірки Пі Дідді потрапили до Мережі