Оксана Білозір в інтерв’ю висловилася про Повалій

Сьогодні,   09:30    903

Народна артистка України Оксана Білозір прокоментувала ситуацію зі співачкою Таїсією Повалій, яка переїхала до Росії та отримала російський паспорт.

Білозір переконана, що українські зірки-зрадники несуть тяжкий тягар через свій вибір. Вона підкреслила, що не мати можливості повернутися на батьківщину є страшним, а кожна людина несе відповідальність за свої вчинки.

Я не вправі когось засуджувати, — зазначила вона, акцентуючи на важливості свободи вибору. Кожна людина має право чинити так, як вона вважає за потрібне. Я поважаю право свободи вибору кожної людини, — додала артистка.

Останні новини:  Дочка Емінема розкрила стать майбутньої дитини

Разом із інтерв’юеркою Еммою Антонюк, Білозір обговорила питання, що стосується розділення мистецтва і політики. На думку Антонюк, багато українських співачок, таких як Ані Лорак та Світлана Лобода, використовували цю концепцію, щоб уникнути відповідальності за свої дії під час війни.

Білозір частково погодилася з думкою Емми, проте додала, що мистецтво ніколи не було поза політикою. “Це був вибір: чи позиціювати себе з народом, чи обрати комфортну для себе позицію”, — зазначила вона, підкреслюючи, що такі рішення також є вибором людей

Останні новини:  Володимир Завадюк висловився про участь у нацвідборі на Євробачення Klavdia Petrivna й СолоХи


dailynews.kyiv.ua