Оля Полякова пояснила, чому її старша донька поки не розпочала навчання в Америці

Сьогодні,   12:30    251

Співачка Оля Полякова розказала, що її старша донька, 19-річна Марія стикнулася перепоною на шляху до здобуття омріяної музичної освіти у США. Дівчині, яка вже цієї осені мала розпочати навчання у коледжі Берклі, довелося повернутися до України. Але план лишається в силі.

Оля Полякова і її дочка Маша Полякова

Що сталося, зіркова мама пояснила у програмі «Ранок. Марафон», повідомляє «ТСН».

«Вона навчається в консерваторії й зараз вже їде зимою до Америки. У нас трошки не вийшло, бо вона поїхала до Берклі й потім повернулася. Там така історія вийшла, але вона туди повернеться з січня. Вже нарешті поїде вчитися, бо там з візою сталися проблеми. І це нас затримало. Але вона продовжує вчитися на композиторському факультеті в академії ім. Чайковського», — поділилася Оля.

Останні новини:  Зендея з голим животом втілила легендарний образ Шер 52-річної давнини

Реклама:

 

Маша Полякова

Маша ще на деякий час затримається в Україні

Зі слів Полякової, без діла в Україні Маша не сидить. Дівчина написала мамі пісню, а ще готується виступати на розігрівіперед її шоу у Палаці Спорту 26 жовтня у Києві.

«Маша не просто продовжує співати, а навіть буде «гріти» Палац Спорту перед концертом. У неї абсолютно свій шлях, вона виконує рок. Вона зовсім на мене не схожа. Я просто їй даю можливості, яких у мене не було. З одного боку я думаю, як я йшла 20 років до свого першого Палацу Спорту, а їй так легко. А потім думаю, а чому нашим дітям повинно бути важко. Їм повинно бути легше, ніж нам», — зазначила Полякова.

Останні новини:  Надя Дорофєєва в коротеньких шортиках знялась на тлі осіннього Києва


pravda.com.ua