Тіна Кароль вперше прокоментувала свій шлюб з відомим олігархом

Сьогодні,   08:00    3899

Тіна Кароль із тих артистів, хто ретельно приховує своє особисте життя від публіки. Після смерті її чоловіка у 2013 році Євгена Огіра невідомо про жоден реальний роман співачки. Навіть інтрижка з молдавським виконавцем Даном Баланом виявилася всього лише піар-ходом проєкту “Голос країни”, про що розповів продюсер шоу Володимир Завадюк. Так, вже 11 років поспіль Тіна позиціонує себе як самотню холостячку.

Та нещодавно співачка у своєму Інстаграм-блозі, відповідаючи на питання підписників, зізналася, що навіть якщо вона вийде заміж, то про це ніхто не дізнається. За словами співачки, вона приховуватиме від публіки навіть офіційного чоловіка.

Останні новини:  Мадонна у чорній вуалі та з короною з’явилася на показі у Мілані

Тіна Кароль заявила, що не розповість про свій другий шлюб та нового чоловіка

Таке зізнання артистки наштовхнуло публіку на роздуми про те, що Тіна може бути не самотньою, або ж навіть заміжньою. Та хто може бути обранцем Кароль сказати важко, адже сама співачка запевняє, що може вийти заміж навіть за жебрака.

Так, у 2021 році у невеликому інтерв’ю програмі “33 питання за 3 хвилини” з телеведучою Олександрою Кучеренко на каналі ICTV, Тіна прокоментувала свій можливий шлюб з олігархом. Так, ведуча запитала в Тіни, чи могла б вона вийти заміж за олігарха. Кароль, відповідаючи на це питання, зазначила, що обирає не статус, а людину. За словами співачки, вона могла б вийти заміж, як за олігарха, так і за бідного.

Останні новини:  Ірина Федишин показала, як виглядає її мама, до якої вона звертається на “Ви”: нереально схожі між собою
Тіна Кароль вперше прокоментувала свій шлюб з відомим олігархом

Після цього твердження Кучеренко уточнила у Кароль, чи могла б вона бути з жебраком. На що співачка швидко відповіла “Так”.

Варто відзначити, що питання Кучеренко до Тіни Кароль щодо стосунків з олігархом було неспроста. Співачці довгий час приписували роман з відомим українським олігархом Ігорем Коломойським. Про це начебто одного разу проговорилася танцівниця з балету Кароль.




З огляду на те, що Тіна останні роки регулярно “світилася” на телеканалі 1+1, який належав Коломойському, в ці чутки легко можна було повірити. Та от сама співачка не коментувала чутки про роман з відомим олігархом.

Останні новини:  Анджеліна Джолі з’явилася на кінофестивалі у невдалій сукні


odnaminyta.com