Ситний курячий борщ

Сьогодні,   07:00    256
Навіть якщо у вас є ціль скинути зайві кілограми, не потрібно відмовлятись від улюблених страв. Рецепт дієтичного борщу, який легко приготувати у себе вдома.

Як приготувати дієтичний борщ

Ті, хто хоче схуднути та дотримується правил здорового харчування, знає напевно – підібрати смачну та повноцінну страву доволі непросто. Як виявилось, існує рецепт смачного українського борщу, який готується на курці та може стати частиною вашої дієти.

Останні новини:  Як приготувати салат з картоплі та оселедцю

Рецепт дієтичного борщу

Для приготування потрібно 500 грамів курячої грудки, 250 грамів картоплі, 200 грамів капусти, 100 грамів болгарського перцю, 100 грамів томатної пасти та 2 столові ложки олії. Крім того, потрібна зелень, перець та сіль, лавровий лист і спеції на смак. Для засмажки – 200 грамів моркви, стільки ж буряку, 150 грамів цибулі.

Кулінари поділились рецептом приготування справжнього українського борщу, але дієтичного

Варіть бульйон, як зазвичай – але грудка має бути без шкірки. Очистьте моркву та наріжте її смужками чи натріть на тертці. Цибулю очистьте та наріжте соломкою. Посмажте все разом на сковорідці з олією до золотистого відтінку.

Буряк натріть на великій тертці, додайте до вже майже готової моркви та цибулі, продовжуйте смажити. Туди ж додайте томатну пасту, аби засмажка мала насичений червоний колір. Додайте трішки бульйону, накрийте кришкою та залиште тушкуватись протягом 10-15 хвилин.

Останні новини:  Як приготувати картопляники з м’ясом без додавання борошна
Кулінари поділились рецептом приготування справжнього українського борщу, але дієтичногоКулінари поділились рецептом приготування справжнього українського борщу, але дієтичного

У самому кінці у майже готову засмажку додайте дрібно нарізаний часник. Вимкніть вогонь, залиште овочі настоюватись. Очищену картоплю наріжте кубиками і додайте у бульйон. Далі додайте тонко нарізану капусту, перець. Варіть протягом 10 хвилин. Наприкінці у борщ додайте овочеву заправку та варіть усе разом 7-10 хвилин. Важливо не перетримати борщ. Варену курку подрібніть, додайте до страви та смакуйте.





noviydoctor.com

Останні новини:  Як приготувати стару картоплю, щоб покращити смак