Шумахер розкритикував здібності Ферстаппена у Ф1

Сьогодні,   10:00    137
Колишній пілот Формули 1 Ральф Шумахер заявив, що чинний чемпіон Ф1 Макс Ферстаппен талановитіший за семиразового чемпіона Ф1 Льюїса Хемільтона, але поступається Міхаелю.

Ральф Шумахер заявив про своє тверде переконання, що жоден пілот ніколи не наблизиться до досягнень його легендарного брата Міхаеля Шумахера. 

Шумахер, який виступав у Формулі 1 протягом десяти років, а тепер виконує обов’язки експерта в Sky Sports Німеччина, поділився своїми думками під час інтерв’ю, заявивши, що Ферстаппен має перевагу над Хемільтоном, коли справа доходить до чистого таланту, використовуючи дивне біблійне посилання в процесі. 

«Ми думали, що Льюїс Хемільтон може ходити по воді, — сказав Шумахер для каналу Formel1.de на YouTube. —- Але це не так. Ми думали, що Макс Ферстаппен може ходити по воді. 

Останні новини:  Від 36 000 євро: на ринки Європи вийшов електричний кросовер Lynk & Co 02

На мій погляд, він дійсно міг би піти далі, ніж Хемільтон, у плані таланту. Саме так воно і є; він робить ще більшу різницю». 

Ферстаппен та Хемільтон поступаються Міхаелю 

Незважаючи на визнання потенціалу Ферстаппена, Шумахер був непохитний у тому, що рекорд його брата у Ф1 залишається недоторканним. 

Міхаель Шумахер, семиразовий чемпіон світу, як і Хемільтон, вважається одним із найкращих пілотів, яких коли-небудь бачив автоспорт. 

Останні новини:  В Україні може з’явитися новий дорожній знак: що він означатиме

Ральф підкреслив, що досягнення його брата є окремою лігою, сказавши: «Навіть гонщик рівня Льюїса Хемільтона не наблизиться. На мою думку, не через мільйон років». 

Зауваження Ральфа прозвучали в той час, коли Ферстаппен хоче претендувати на свій четвертий поспіль чемпіонський титул у Формулі 1, і багато вболівальників і експертів міркують про те, як його кар’єра зрештою буде порівнюватися з кар’єрою Хемільтона. 

Агресивний стиль водіння Ферстаппена в поєднанні з його вмінням витягувати максимальну продуктивність зі своєї машини призвели до частого порівняння як з його власним кумиром Формули 1 Айртоном Сенною, так і з Міхаелем Шумахером. 

Останні новини:  Нові мультимедіа та органи керування: гібридний кросовер Alfa Romeo Tonale оновили

Заяви Ральфа, ймовірно, викликають дебати серед уболівальників Формули 1, багато з яких вважають Хемільтона найкращим спортсменом усіх часів. 

Однак колишній гонщик Williams та Toyota твердо вірить, що ера домінування Міхаеля Шумахера не матиме собі рівних у наступні роки. 

Поки Ферстаппен продовжує переписувати підручники історії з Red Bull Racing, лише час покаже, чи зможе він виправдати високі сподівання, покладені Шумахером, і чи може власна спадщина Хемільтона врешті-решт бути затьмарена досягненнями нідерландця. 


motorcar.com.ua