Сергій Середа вперше прокоментував наповнені сльозами інтерв’ю MamaRika про їхні стосунки

Сьогодні,   05:00    412

Уже кілька місяців у ЗМІ не вщухає обговорення проблем у родині Сергія Середи й MamaRika. 

Співачка відверто зізналася, що вони з чоловіком мають складний період. Крім того, артистка дала низку щирих інтерв’ю, де без масок уже зазначила, що їхні справи рухаються повільно. Сам Середа мало говорив на цю тему. Ексклюзивно для «ТУР Зірками» гуморист пояснив своє ставлення до такої відвертості зіркової дружини.

Останні новини:  Бронюк із гурту ТІК публічно звернувся до дружини та показав фото з нею

За словами Сергія, кохана не радилася з ним щодо публічного розголосу, утім, він не проти, оскільки вони цього не приховують.

Я їй помщуся, давши ще більш відверте інтерв’ю, – з гумором зазначає шоумен. – Нічого страшного вона не розповіла. Ми в жодному разі нічого не приховуємо.

Останні новини:  Ассоль, якій вже 30, розповіла про своє розлучення з чоловіком бізнес-аналітиком

Як зауважив гуморист, усе дійсно непросто, як каже Настя: «Якби ви мене про це спитали рік тому, я б це сказав із сумними очима. Зараз ми вже потихеньку розрулюємо. Не так уже все страшно. Нема такого, що ми 24/7 сваримося. Це інколи буває. Бо здається, що ми прокинулись – і полетіли: «Перший раунд».

До речі, подружжя разом і працює. Середа стверджує, що це теж впливає на їхні стосунки, адже вони постійно разом. Крім того, давить і ситуація в країні. Та, як зізнається Сергій, за багатьох років у шлюбі він вже навчився одного лайфхака: після сварок він просто з усім погоджується.

Останні новини:  Періс Хілтон розповіла про свою виснажливу боротьбу з РДУГ


dailynews.kyiv.ua