Салат, який їж і не можеш зупинитися! Він білковий, поживний, можна готувати хоч щодня

Сьогодні,   16:31    213

 

Цей салат можна готувати, хоч щодня! Він білковий, поживний, а ще у його складі є клітковина! Тож сподобається тим, хто стежить за фігурою. Але незважаючи на ці якості, він буде дуже смачним і сподобається всім!

Інгредієнти:

  • Яйця;
  • Мариновані огірки;
  • Морква;
  • Твердий сир;
  • Філе;
  • Майонез;
  • Сіль та спеції.

Приготування:

Швидкість приготування цього салату також приємно порадує. Відварити заздалегідь потрібно тільки курячі яйця та філе. М’ясо рекомендую посолити, покладаючись на власний смак.

Останні новини:  Чому моркву та буряк варять без солі

Свіжу моркву натерти на тертці для корейської. Посолити і заправити олією. Я додаю гострих спецій, на свій смак і перемішую. Наприклад, суміш перців.

Відварені яйця порізати на маленькі кубики.




Нарізати куряче філе, що охололо, на дрібні кубики.

Останні новини:  Рецепт дуже смачного шоколадного торта з білковим масляним кремом

Нарізати огірки мариновані на дрібні кубики. Можна використовувати бочкові огірки, також виходить дуже смачно. За рахунок цього салат можна навіть не солити, але тут справа вибору кожного – краще завжди зробити пробу та визначитись особисто додавати сіль чи ні.

Натерти на тертці будь-який сорт твердого сиру і заправити майонезом.

Подавати салат до столу можна відразу.

Останні новини:  Вареники з гуцульською начинкою найсмачніші

А ще я подаю такий салат, прикрашаючи його зеленню і надаючи йому святкової форми – виходить завжди красиво і ефектно, ну і, звичайно ж, дуже смачно!

Готую такий салат я переважно ввечері, якщо хочеться чогось легкого, але ситного. А у вас яке меню на вечерю? Чекаю на ваші відповіді в коментарях під статтею.


glamour.kyiv.ua