Приходько несподівано стала на захист російської мови

Сьогодні,   07:00    237

Українська співачка Анастасія Приходько обурюється тим, що наші громадяни вимагають в інших українців говорити державною мовою.

«Я дуже обурена тим, що зараз відбувається в нашому українському просторі, коли я дивлюся на те, як люди одне одного просто знищують оцим: «Чому не державною? Говоріть зі мною українською, понаїхали, а звідки ви, ми вже втомилися від ВПО, вони мови не вчать, а у вас було два роки, щоб вивчити, а коли ви їдете до Італії, ви зобов’язані, чому ви не вчите тут…». Ось ці всі наративи — політичні маніпуляції, на які ведуться недалекі люди. До 2014 року ні в кого не виникало запитання, хто якою мовою розмовляє», — зазначила Анастасія у соцмережі.

Останні новини:  Як не вчасно Levi's запустили колаборацію з Бейонсе (фото)

Приходько додала, що в нас у Конституції прописано захист російської мови, тому треба домагатися скасування цього, а не цькувати людей.

«Найголовніше наостанок! Йдіть до Конституційного суду і вимагайте вносити зміни до нашої Конституції, стаття 10 про захист російської мови, яка досі, бл*дь, є. Але краще знайти легший шлях і просто чмирити одне одного. Мій найголовніший закон – під час війни своїх не чіпаємо. Ні, вам як помазано! Взяти і принизити ту бідну людину. Давайте ми зараз будемо підтримувати одне одного. Проявіть своє добро, своє серце. Будьте добрими і припиніть вестися на політичні маніпуляції», — стверджує співачка.Глянець

Останні новини:  Юрій Ткач розповів про пережиту кризу у стосунках із дружиною