Лана Дель Рей розповіла про весілля з Джеремі Дюфреном

Сьогодні,   09:30    139

Лана Дель Рей вперше прокоментувала своє весілля з капітаном дирижабля Джеремі Дюфреном, яке пройшло в Луїзіані минулого четверга. 39-річна співачка розповіла про увагу, яку привернула ця подія, у коментарі до фан-сторінки LanaBoards в Instagram, зазначивши, що, попри все, вони з 49-річним Джеремі дуже щасливі.

Лана та Дюфрен, який є батьком трьох дітей і колишнім морським піхотинцем США, знайомі ще з 2019 року, коли він дозволив їй стати «капітаном» свого повітряного човна під час круїзу з Arthur’s Airboat Tours. Там же, в бухті Де-Аллеманде, пара провела свою весільну церемонію.

Останні новини:  Настя Каменських весь цей час була не тою, за кого себе видавала

Лана Дель Рей розповіла про весілля з Джеремі Дюфреном

Як повідомляє DailyMail.com, свідоцтво про шлюб вони отримали ще 23 вересня, однак залишається неясним, чи підписали Лана та Джеремі шлюбний контракт. Шанувальники активно висловлюють своє занепокоєння з цього приводу в соцмережі X (колишній Twitter), закликаючи співачку захистити свої фінанси і бізнес-активи, які оцінюються в 30 мільйонів доларів.

Лана Дель Рей розповіла про весілля з Джеремі Дюфреном

Користувачі соцмережі X не приховують своїх побоювань. Наприклад, @cagedmecrazy написав: «Лано… дівчинко… краще б цей шлюбний контракт був герметичним». Інший користувач, @cat_petter, зазначив: «Шлюбному контракту Лани Дель Рей краще бути куленепробивним». @VesperinCD також додав: «Я просто хочу сказати, Лано, шлюбний договір, будь ласка». А користувач @filmlogkartmind написав: «Я тут розмірковую, чи змусила Лана того чоловіка підписати шлюбну угоду. Боже, я сподіваюся на це». Мем від @kittystremy підсумовує настрої багатьох фанатів, натякаючи, що Лана могла й не підписати шлюбний контракт.




Окрім новин про весілля, стало відомо, що Джек Антонофф працює над продюсуванням нового, десятого студійного альбому Лани Дель Рей під назвою Tough Songstress, Lasso, який стане першим кантрі-альбомом співачки.

Останні новини:  Таємний роман, який переріс у міцну родину: що розповість історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої

Лана зараз перебуває у творчій паузі, насолоджуючись медовим місяцем після завершення свого 37-денного туру, який закінчився 25 серпня. Її наступний виступ запланований на 25 квітня 2025 року на фестивалі Stagecoach Festival у Каліфорнії. Тим часом її музика продовжує користуватися популярністю, і щомісяця на Spotify її слухає 61,2 мільйона користувачів.