Приборкав хвилю: шанувальники в захваті від того, як принц Гаррі серфить на дошці (фото)

Вчора,   18:20    117

Одного разу Меган Маркл подарувала своєму чоловікові Гаррі уроки серфінгу і ось через чотири роки принц продемонстрував свої навички.

У Мережі з’явилися неймовірні кадри, де принц Гаррі демонструє свої навички серфінгу в Каліфорнії. Герцог Сассекський брав уроки серфінгу у суперзірки Келлі Слейтера у Ліморі, Центральна Каліфорнія.

На відео, опублікованому в Instagram професійного серфера Раймана Ван Бастолаєра, Гаррі приборкує хвилю і робить це чудово.

Ван Бастолаєр, відомий у співтоваристві серфінгістів своїми подвигами на великих хвилях на Таїті, написав у підписі до відео з Гаррі: «На Таїті ми як і раніше звемо тебе принцом Гаррі. Але на Surf Ranch ти мій брат. Для мене було честю, що ти займаєшся серфінгом зі мною та Келлі Слейтером”.

Останні новини:  Оля Полякова кардинально змінила імідж та показала результат: тепер як русалонька Аріель (фото)

Шанувальники принца також захопилися відео. Вони пишуть:

«Це найкраще досягнення когось із королівської родини», «Чудово, що він живе своїм найкращим життям», «Свобода. Принц Гаррі у чудовій формі у свої 40», «Це людина, яка, як вони думають, благає повернутися в холодну мокру Англію, щоб жити в коробці із взуттям”.

Останні новини:  75-річна Вера Вонг у блискучій сукні вийшла на червону доріжку (фото)

Відомо, що Меган Маркл купила Гаррі уроки серфінгу на його 36-й день народження. Весь цей час він відкладав цю справу і ось, нарешті, відсвяткувавши 40-річчя, таки вирішив приборкати хвилю.