Лілія Ребрик та Олексій Нагрудний познайомили своїх кількамісячних дітлахів

Сьогодні,   19:30    207

Лілія Ребрик, ставши втретє мамою, полюбляє показувати найменшу донечку Аделіну в різних життєвих ситуаціях. Тепер дійшла черга до знайомства крихітки з майбутнім нареченим.

Лілія Ребрик вирішила познайомити свою 6-місячну донечку Аделіну з сином Олексія Нагрудного. Євгенко трішки старший за дівчинку – народився у січні, тоді як Дика з’явилася на світ у березні.

Лілія Ребрик з Олексієм Нагрудним збираються стати сватами

Схоже, малеча залишилася вдоволена “спілкуванням”. Тож не виключено, що колись у майбутньому відомі актор та ведуча стануть сватами. Лілія так схарактеризувала знайомство немовлят:

Останні новини:  На концерті в Монреалі Джастін Тімберлейк оголосив про важливу подію в своєму житті

“Починаємо обирати наречених. Пара Євген + Адель співпала”.

У Лілії Ребрик з Андрієм Диким це вже третя дитина. У подружжя весь час народжуються донечки. Коли обирали ім’я для найменшої дівчинки, вирішили скласти його з частинок імен усіх членів родини – Лілії, Андрія, Поліни та Діани. От і вийшла Аделіна.

Останні новини:  Енн Гетевей офіційно підтвердила свою участь у зніманнях культового фільму "Щоденники принцеси"
Олексій Нагрудний з дружиною Світланою та сином Євгенком

Олексій Нагрудний перебуває в четвертому шлюбі. Кастинг-директорка Світлана Горшкова подарувала коханому чоловіку вже другого синочка. Пара виховує 15-річного Олександра.

Багато років подружжя жило цивільним шлюбом, а одружилися лише в 2019 році. Нагрудний, що зіграв у серіалі “Жіночий лікар” Юрія Сердюка, під час других пологів перебував поряд із дружиною, підтримуючи. А на честь народження ще одного нащадка подарував Світлані підвіску з діамантом.




Коли Лілія виклала в Інстаграм відео Адельки з Євгенком, підписники порадили не зациклюватися у пошуках зятя виключно на родині Нагрудного, адже у Гріші Решетніка, приміром, є чимало гарних козаків. Ольга Сумська, переглянувши ролик, не стримувала емоцій:

“Бозє! Подивилась 10 разів!”

Народна артистка висловила пропозицію обов’язково продовжити спілкування між Аделіною та Євгенком у майбутньому.

Останні новини:  Олександр Еллерт розповів про реакцію на вагітність Мішиної


odnaminyta.com