Opel презентував оновлений кросовер Mokka

Сьогодні,   07:21    353
Opel Mokka 2025 року

Німецький крососер Opel Mokka отримав невеликий рестайлінг зовні та всередині, а також нову інформаційно-розважальну систему.

Приблизно через рік після оновлення Opel Corsa, кросовер Mokka також отримав оновлений вигляд. Однак зміни навряд чи помітні з першого погляду. Причина цього те, що на відміну від Corsa, Mokka була першою моделлю Opel, яка вже мала дизайн Vizor з 2021 року. 

Останні новини:  Skoda Fabia отримала 188-сильну версію Rally2

Тепер у центрі передньої частини розміщений новий логотип Opel Blitz. Чорний Vizor візуально об’єднує нову емблему і фари в один елемент. Знайомі світлодіодні ліхтарі спереду та ззаду нагадають новий Opel Frontera. 

Opel Mokka 2025 року

Всередині дизайнери новинки зосередились на ресурсозбереженні. Усі тканини були виготовлені з матеріалів, що містять вторинну переробку. Нове кермо, яке сплюснуте вгорі та внизу, також містить нову блискавку посередині. 

Останні новини:  Від $35 000: у США розпочались продажі базового електричного кросовера Chevy Equinox

Оновлений Opel Mokka буде доступний в двох варіантах оснащення «Edition» і «GS», а також з двома пакетами індивідуалізації. Під капотом для Mokka можна обрати: бензиновий двигун, а також дві електрифіковані альтернативи.  

Наразі пропонуємо поглянути фотогалерею новинку, а детальний опис моделі в наступному матеріалі. 




Останні новини:  У Європі суттєво дешевіють електромобілі з пробігом: аналітики назвали ключові причини

 


motorcar.com.ua