7 основних причин, чому ви досі самотні і не можете знайти партнера

Сьогодні,   07:40    634

Іноді ми навіть не помічаємо, як наші звички заважають нам побудувати нормальні відносини. Але тільки ми владні над своїм життям і завжди можемо виправити ситуацію.

Ці 7 причин можуть створювати перешкоду для любові. Змініть їх, щоб нарешті стати щасливими.

У вас низька самооцінка

У всіх нас є «критичні внутрішні голоси», які кажуть, що ми занадто худі, занадто товсті, дуже старі або недостатньо гарні. Коли ви йдете на поводу у свого «внутрішнього критика», ваша поведінка змінюється і ви відштовхуєте інших людей.

Останні новини:  Як і чим відмити чашку від слідів чаю та кави за 5 хвилин

Боязнь конкуренції

Часто низька самооцінка призводить до боязні конкуренції. Це означає, що ви можете дуже швидко відступити, коли побачите, що хтось ще закоханий в людину, яка цікавить вас.

Ви занадто обережні

Більшість з нас відчували біль розбитого серця, були віддані та поранені кимось, кого ми дійсно любили. І після цього ви вирішили закрити своє серце і боїтеся починати нові стосунки.

Вас тягне до нездорових відносин

Останні новини:  Кілька речей, які чоловіки не розуміють у жінках

Багато людей мають несвідому мотивацію для пошуку токсичних відносин. Такі люди вибирають партнера, який емоційно недоступний.

Дивіться критично на відносини. Чи потрібен вам ще раз досвід, який у вас вже є?

Вередливість

Перебірливість — це добре, але у всьому важлива міра. Ідеальних людей немає, всі ми маємо похибки. Тому будьте більш поблажливі до інших людей.

Ви любите самотність

Останні новини:  Так ви псуєте речі. Названо 7 поширених помилок при ручному пранні

З віком ми схильні сидіти в зоні комфорту та не порушувати її межі. Але ви не можете закритися від усього світу. Потрібно виходити зі звичної обстановки, кинути собі виклик і зустрітися з новими людьми.

Забагато правил

З віком ви часто встановлюєте правила, що стосуються вашого особистого життя. Але це — зайві перепони, які заважають побудувати тривалі відносини. Слухайте своє серце і хоч іноді робіть виняток з правила.