Онука Софії Ротару показала діловий образ: жилет, спідниця і пальто (фото)

Сьогодні,   13:20    162

23-річна відома модель Соня Євдокименко, яка є рідною онукою легендарної української співачки Софії Ротару, презентувала образ ділової бізнес-вумен. Її стиль настільки крутий і вражаючий, що його не можна не помітити. Відео з новою фотосессією в образі ділової жінки модель виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Соня Євдокименко вийшла на вулицю у стильній чорній діловій жилетці з гарними широкими ґудзики. Такі жилетки зазвичай носять чоловіки, але такі шиють і для жінок. Вони виглядають злегка строго, але дуже солідно та елегантно. Під цю жилетку модель не стала одягати нічого. Тобто, вона зроблена в такому форматі, як кофта, і її можна одягати одразу на тіло без жодних водолазок, сорочок чи футболок. Жилетка настільки “приталена” до тіла, що одягнути щось під неї, в принципі, досить складно.

Останні новини:  Тімоті Шаламе зістриг знамениті кучері і став схожим на школяра (фото)

До жилетки Соня Євдокименко підібрала довгу чорну спідницю-міді (досить широкого крою). Поверх всього цього — довге чорне пальто з натуральної шкіри. Під спідницю вона вирішила одягнути досить великі і широкі, навіть злегка масивні, чоботи. І нічого, що це під спідницю! З аксесуарів модель вибрала сумочку світло-сіро-коричневого кольору. А ще дуже цікаві окуляри, скло яких складається з двох кольорів (синьо-білого) і має плавний перехід від одного тону до другого. Окуляри просто дивовижні, не стандартні і дуже не звичні.

Останні новини:  З батьком-королем не зустрінеться: принц Гаррі відвідав церемонію у Лондоні (фото)

Надзвичайно сильно “кидається” в очі — це дорогоцінні прикраси Соні Євдокименко. На її шиї не можна не помітити масивного та великого кольє. А ще коштовний ланцюжок із такою ж, масивною підвіскою в формі серця. На лівому зап’ясті дорогоцінний годинник. А на руці — каблучка з величезним каменем. Між своєю діловою жилеткою та спідницею модель додала ще один аксесуар — чорний шкіряний ремінь.

Останні новини:  Даша Квіткова показала пружне тіло в ліфі та домашніх шортах (фото)